Home Online & HI-Tech YouTube are motive de bucurie: crestere mare a numarului de abonati cu plata
Online & HI-Tech

YouTube are motive de bucurie: crestere mare a numarului de abonati cu plata

Exista acum peste 80 de milioane de abonati cu plata pe YouTube Premium si YouTube Music. Ocazia perfecta pentru platforma Google de a-si reafirma marile ambitii.

Echipele YouTube isi freaca mainile de bucurie. Intr-un articol de blog, Lyor Cohen, marele patron al muzicii pe YouTube a anuntat ca numarul de abonati cu plata a depasit bara de 80 de milioane.

In septembrie 2022, YouTube a depasit numarul de 80 de milioane de abonati Music si Premium in intreaga lume, numarandu-i si pe cei care sunt in perioada de proba. Este vorba despre o crestere cu 30 de milioane de membri in raport cu cei 50 de milioane de anuntati anul trecut.

Responsabilul se felicita pentru strategia implementata de grupul sau (sub egida Google): M-ati auzit deja spunand acest lucru si o sa repet acest lucru: cele doua motoare de crestere YouTube – publicitatea si abonamentele – sunt o afacere serioasa. Aceasta este declaratia facuta de Lyor Cohen, seful global al departamentului de muzica al YouTube.

Marele ambitii YouTube in muzica

Amintim faptul ca abonamentul YouTube are un cost de 11,99 euro pe luna in Europa. Acesta le permite utilizatorilor sa profite de continutul YouTube si de YouTube Music fara publicitate si cu cateva functii suplimentare precum redarea muzicii in fundal sau descarcari pentru o utilizare offline.

Vezi si:  Apple Watch: versiunea pentru sporturile extreme se contureaza

Exista si un abonament de 9,99 euro pe luna care se concentreaza doar pe YouTube Music. Serviciul de streaming muzical este de altfel extrem de ambitios. Lyor Cohen a tinut sa ne aminteasca de contributia de 6 miliarde de dolari a industriei muzicii in septembrie anul trecut.

De mentionat este faptul ca un alt concurent major pentru YouTube a decis sa treaca la lucruri serioase. Amazon Music se alatura ofertei Amazon Prime si propune numai putin de 100 de titluri.

Sursa: https://www.frandroid.com/marques/google/1534372_youtube-est-heureux-grosse-hausse-du-nombre-dabonnes-payants

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *