Prima bautura energizanta realizata cu ajutorul Inteligentei Artificiale

1 min read

O companie din Ungaria a pus la punct prima bautura energizanta a carei compozitie a fost aleasa exclusiv de Inteligenta Artificiala. Bautura se numeste Hell A.I.

Pentru a stabili reteta, Inteligenta Artificiala a analizat preferintele consumatorilor si ce asteapta acestia de la o bautura energizanta. Astfel, a ales ingredientele si formula de preparare si a decis ca bautura trebuie imbogatita cu vitamine, aminoacizi si elemente botanice.

Initial, Inteligenta Artificiala a propus trei variante de arome, dar formula castigatoare a fost “Tutti- Frutti &Berry blast”.

„Acest progres epocal este o premiera. Este pentru prima data cand Inteligenta Artificiala realizeaza un proces atat de sofisticat de punere la punct a unui produs in sectorul bauturilor energizante” – precizeaza compania Hell Energy Drink, intr-un comunicat de presa.

Reteta e strict secreta. Se afla intr-un singur computer, la fabrica Hell Energy Drink din Ungaria, si e protejata cu sisteme de securitate ultraperformante. De asemenea, ca masura de precautie, reteta a fost inchisa intr-un seif din Elvetia. In curand, bautura energizanta pusa la punct de Inteligenta Artificiala va fi disponibila in Europa si, pana la sfarsitul anului, in alte 60 de tari din toata lumea.

Vezi si:  Schimbare in topul celor mai valoroase brand-uri ale lumii

Specialistii spun ca Inteligenta Artificiala isi va face tot mai mult loc in industria alimentara si a bauturilor. AI poate face o sinteza rapida a preferintelor clientilor si a tuturor informatiilor dintr-un anumit domeniu si poate veni cu solutii viabile.

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *