Home Online & HI-Tech Apple Watch: versiunea pentru sporturile extreme se contureaza
Online & HI-Tech

Apple Watch: versiunea pentru sporturile extreme se contureaza

Aceasta noua categorie de Apple Watch ar beneficia de o conceptie mai rezistenta, un ecran mai mare si o autonomie prelungita.

Pe langa un iPhone 14, Apple pregateste intens lansarea, in aceasta toamna, de noi modele de ceasuri inteligente. Si, chiar daca inca suntem departe de data de lansare a acestor modele, zvonurile cu privire la acest subiect deja sunt numeroase.

Spre exemplu, unul din aceste zvonuri sugereaza ca Apple pregateste o noua categorie de Apple Watch care va fi destinat pasionatilor de sporturi extreme iar acest model se contureaza pe zi ce trece. Se pare ca acesta va avea un ecran mai mare decat predecesorii, va avea o diagonala de 2 inchi. Mai precis, acest ecran va fi cu 7% mai mare si va avea o rezolutie de 410 pixeli x 502 pixeli. Ideea este aceea de a nu permite sportivilor sa aiba mai multe informatii despre activitatea lor sportiva datorita unui ecran mai mare. Si, se pare ca noul sistem de exploatare Watch OS 9 ofera numeroase functii noi cu privire la urmarirea activitatii.

Pe de alta parte, Apple intareste ideea ca Apple Watch va beneficia de un material mai rezistent la socuri si ca ecranul sau va fi in egala masura mai rezistent la zgarieturi. Si asta nu e totul deoarece Apple isi va echipa noul smartwatch cu o baterie mai mare ceea ce le va permite sportivilor sa foloseasca ceasul o mai lunga perioada de timp spre deosebire de modelele clasice de Apple Watch.

Vezi si:  Smartphone-urile Android s-au devalorizat de doua ori mai repede decat cele Apple in 2020

In ceea ce priveste procesorul, ceasul oferit de Apple pentru sportivi va avea, mai mult sau mai putin, aceleasi performante ca si Apple Watch 7 si Apple Watch 6. Drept urmare, nu este o evolutie prea mare in acest sens.

Aceste informatii provin dintr-o sursa neoficiala, drept urmare, ramane de vazut daca vor fi sau nu confirmate.

Sursa: https://www.presse-citron.net/apple-watch-la-version-pour-les-sports-extremes-se-precise/

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *