Mate 40: Huawei va lansa trei modele

2 min read

Huawei va fi prezent la Berlin la inceput de septembrie cu ocazia IFA 2020. Constructorul va prezenta printre altele noul procesor Kirin 1000, ultimul procesor conceput de HiSilicon in colaborare cu TSMC. Procesorul va echipa noul Mate 40 insa smartphone-ul ar trebui sa fie prezentat mai tarziu in cadrul unei conferinte dedicate. Cu cateva saptamani inainte de eveniment, un document de certificare tocmai a fost publicat pe site-ul organismului chinezesc TENAA.

Pentru moment, avem putine informatii cu privire la noul smartphone lansat de Huawei. Stim ca va fi prezentat in trei versiuni, respectiv referintele OCE-AN00, NOH-AN00 si NOP-AN00. Toate trei variantele vor fi compatibile 5G si vor fi dotat cu procesorul Kirin 1000.

Totodata, presedintele Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young a devzaluit o serie de informatii cu privire la ecranul lui Huawei P40 standard. Acesta a afirmat ca productia acestuia a inceput deja si ca rezolutia va fi de 2340X1080. Ecranul va fi usor curbat si va fi produs de BOE China in timp ce Huawei Mate 40 Pro si Mate 40 Pro+ vor folosi ecrane OLED semnate Samsung si LG si se pare ca si ele sunt deja in productie. In absenta aplicatiilor Google, se pare ca Huawei a decis sa scada preturile, in comparatie cu Huawei P30 lansat anul trecut. Drept urmare, nu va exista Play Store. Conform ultimelor zvonuri, Huawei P40 va beneficia de 8 senzori foto. Va vom spune mai multe in cel mai scurt timp cu putinta, cand vom avea mai multe informatii despre acest subiect.

Vezi si:  Criza semiconductorilor se poate amplifica

Oricum, se anunta a fi trei modele reusite, mai ales variantele Pro care de obicei au unele imbunatatiri fata de varianta standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *