Mate 40: 12 GB RAM, 512 GB stocare, iata fisa tehnica a celui care ar putea fi cel mai recent flagship lansat de Huawei

2 min read

Noi detalii cu privire a lui Mate 40 au aparut online, in special in ceea ce priveste volumul de memorie, capacitatea RAM si stocarea. Mai multe variante vor fi propuse, cea mai buna fiind dotata cu 12 GB RAM si 512 GB stocare interna. Initial, conferinta de prezentare era prevazuta pentru septembrie.

Mate 40 se vrea a fi noul smartphone din gama premium propus de Huawei. Succesorul lui Mate 30, versiunea ameliorata a lui P40, Mate 40 va fi, raspunsul constructorului chinezesc la modelul lansat de Samsung, Galaxy Note 20 pe care Samsung l-a prezentat la inceputul saptamanii viitoare. Ultimele scurgeri de informatii vorbesc despre un design modern, un bloc foto imens, circular, plasat in mijlocul partii dorsale.

In acest weekend au aparut o serie de informatii noi cu privire la Mate 40. Un utilizator al site-ului mai indiscret din fire a dezvaluit o parte din fisa tehnica a telefonului. Vom gasi variante cu 8 sau 12 GB RAM si 128, 256 sau 512 GB pentru stocarea fisierelor, jocurilor, pozelor si clipurilor video. Conform informatiilor aparute, Mate 40 va beneficia de un suprinzator Kirin 9000. Mate 40 ar putea fi ultimul smartphone Huawei cu un chipset dezvoltat de filiala HiSilicon. Privat de tehnologia de origine americana (chiar si partial), firma chinezeasca nu mai are compusi pentru a fabrica telefoane din gama premium.

Vezi si:  Protest de amploare al angajatilor Amazon, chiar inainte de Black Friday

Daca este sa dam crezare informatiilor oferite de Richard Yu, patronul marcii dedicate marelui public, productia se va opri incepand cu data de 15 septembrie. Date fiind aceste informatii, ne intrebam daca Huawei va fi in masura sa prezinte in septembrie Mate 40, asa cum a promis. Oricum, se anunta a fi un telefon reusit, poate concura fara probleme cu noul model din gama premiul prezentat recent de Samsung, Galaxy Note 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *