iPhone SE 2022: Apple va propune in sfarsit un model 5G mai abordail ca pret?

2 min read

Apple intentiona sa lanseze un nou iPhone SE in 2022 si se pare ca este vorba despre un aparat 5G. Acest model i-ar permite companiei Apple sa faca fata concurentei formante din fabricanti de aparate Android care propun deja numeroase modele 5G din gama mid range. Ne asteptam ca acest model sa se vanda mai bine decat iPhone 12 mini, model pentru care Apple ar fi renuntat recent la productie.

Pentru fanii Apple, pentru moment nu exista un iPhone 5G cu adevarat abordabil ca pret. Cel mai ieftin model este iPhone 12 mini, care se pozitioneaza drept un model premium (insa compact) al carui pret de plecare era de 809 euro. Insa, vestea buna este ca Apple ar putea sa lanseze un model 5G abordabil in 2022. Mai exact, este vorba despre iPhone SE 2022. Cel putin asta sustine site-ul Mac Rumours. iPhone SE ar fi iPhone-ul 5G cel mai ieftin din toate timpurile.

Vezi si:  Bolt a primit aprobarea tehnica din partea MCSI

In ceea ce priveste designul, nicio revolutie. iPhone SE2 2022 ar avea acelasi design compact ca si modelul din 2020, cu un design inspirat de la modelul iPhone 8. Apple intentioneaza sa doteze acest model cu un procesor mai bun ceea ce permite imbunatatirea performantelor.

Insa, bineinteles, pentru moment avem doar zvonuri pe acest subiect, trebuie sa asteptam confirmarile oficiale. Asteptand lansarea acestui model, circula deja numeroase zvonuri cu privire la modelele premium pe care Apple urmeaza sa le lanseze anul acesta.

In mod normal, iPhone 13 ar trebui sa fie o versiune imbunatatita a lui iPhone 12 (cu un breton mai mic, cu un procesor nou, cu un ecran 120 Hz si un modul mai bun pentru aparatul foto). Si, conform unor, surse, pretul ar trebui sa fie acelasi ca al predecesorului sau. Anul acesta vom avea si alte modele precum Redmi Note 10 5G la un pret mai mult decat abordabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *