Lenovo Yoga Duet 7i, ramai conectat oriunde ai fi

2 min read

Lenovo, actor major in universul laptopurilor, continua sa propuna produse hybride. Si marca reuseste sa dovedeasca inca o data cu noul Lenovo Yoga Duet 7i ca se pricepe in acest domeniu. Primul PC Yoga portable, din gama premium, echipat cu o tastatura Bluetooth (5.0) detasabila.

Lenovo, in spatele acestui nume se ascunde o istorie si un prag de competente. Marca este cunoscuta de cei mai exigenti in materie de laptopuri portabile Pro. Astfel, cele mai recente modele propuse de Lenovo dateaza din luna aprilie. Este vorba despre Lenovo Legion 7i si Lenovo Legion 5i. Odata cu noul Lenovo Yoga Duet 7i, marca propune o noua alternativa informatica.

Lenovo Yoga Duet 7i, o tableta sau un laptop? Acest nou venit al constructorului Lenovo intra in categoria asa-ziselor produse hybrid. In realitate, acestea sunt laptopuri care pot fi folosite si pe post de tableta. Acest dispozitiv 2 in 1 este echipat cu procesorul IntelCore i7, a 10-a generatie, placi video Intel Iris Plus si Windows 10. O alta particularitate de care se bucura Lenovo Yoga Duet 7i este tastatura sa detasabila Bluetooth si prezenta si un picior de sprijin care permite asezarea ecranului pe birou.

Vezi si:  iPhone 12, oprit de la vanzare in Franta

Ecranul este un ecran tactil IPS K de 13 inchi, cu margini destul de subtiri si un profil 100% sRGB. De notat este faptul ca dispozitivul vine impreuna cu un stylus care permite desenarea si scrierea pe ecran. Lenovo sugereaza faptul ca este posibila folosirea noului Lenovo E-Color Pen reincarcabil optional.

Dispozitivul beneficiaza de memorie DDR4 pana la 16 GB si spatiu de stocare PCle cu SSD pana la 1 TB. Ceea ce inseamna ca vei putea profita de Windows 10 fara probleme. Un ultim detaliu interesant de mentionat – Lenovo Yoga Duet 7i este dotat cu Dolby Audio si Dolby Vision. Totul cu o autonomie care poate ajunge pana la 10,8 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *