Home Online & HI-Tech Pixel 5: o autonomie mai buna, camere foto mai bune, compatibil 5G…Google isi dezvaluie noul telefon de 629 euro
Online & HI-Tech

Pixel 5: o autonomie mai buna, camere foto mai bune, compatibil 5G…Google isi dezvaluie noul telefon de 629 euro

Google tocmai si-a prezentat noul Pixel 5. Noul model al constructorului nu intentioneaza sa faca concurenta celor mai bune modele de pe piata si asta nu este singura sa particularitate. Pixel 5 este unul din numeroasele modele ce urmeaza sa fie lansate pentru acest sfarsit de an, Google a decis sa renunte la varianta XL pentru anul acesta.

Google tocmai a pus punct numeroaselor zvonuri cu privire la lunile de speculatii aparute in cazul lui Pixel 5. In timpul conferintei difuzate in direct in aceasta miercuri, pe data de 30 septembrie, firma a oferit primele informatii cu privire la noul sau model. Vedeta conferintei a fost bineinteles Google Pixel 5 care deschide un nou capitol in istoria gamei.

Ultimul nascut din gama surprinde prin pozitionarea sa neobisnuita. Pixel 5 are corpul unui flagship insa creierul unui smartphone din gama mid range. Este animat de un processor Snapdragon 765G dupa cum sustineau si zvonurile aparute in urma cu cateva luni. Este evident un punct slab spre deosebire de concurentii sai obisnuiti insa Pixel 5 cedeaza teren in privinta acestui aspect si castiga in privinta altui aspect: cel al pretului.

In ceea ce priveste designul, Google se conformeaza tendintei in ceea ce priveste perforatia in ecran, spre deosebire de Pixel 4 care a fost lansat mai devreme in acest an. Acest smartphone dispune de margini mult mai fine. In partea din spate regasim un bloc patrat pentru gazduirea senzorilor foto si un senzor de amprente digitale lateral.

Vezi si:  Kaspersky a detectat peste 100 de milioane de atacuri asupra dispozitivelor inteligente, in H1 2019

Ecran de 6 inchi, procesor Snapdragon 765G si o baterie de 4000 mAh
Telefonul este echipat de un ecran OLED de 6 inchi. Rata de refresh este de 90 Hz la fel ca modelele precedente. Modulul principal este de 12,2 mpx si senzorul ultra unghi larg este de 16 mpx. Este propus la un pret de 629 euro si urmeaza sa fie lansat incepand cu data 15 octombrie 2020.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *