Home Companii Secrete din web design pe care nu ti le spune nimeni
Companii

Secrete din web design pe care nu ti le spune nimeni

Web design-ul este din ce in ce mai cautat la nivel mondial. Indiferent ca este vorba despre o agentie web design Brasov sau despre una din New York, seriozitatea si cunostintele pot duce la un flux de lucru continuu, in conditiile in care majoritatea antreprenorilor au nevoie de un site pentru a fi cat mai prezenti online.

Pe langa seriozitate si cunostinte insa, agentiile de Web Design trebuie sa ofere si alte lucruri pentru a-si putea contura un brand cat mai puternic.

Pentru cei care sunt in cautarea unei agentii de web design care sa construiasca un site eficient, cei de la MM Web Design ofera cateva informatii despre secretele pe care orice designer trebuie sa le stie.

Care sunt secretele unui site de succes, din punct de vedere al designului?

1. Site-urile simple au intotdeauna succes. Evident, designul unui site eficient trebuie sa iasa in evidenta, insa procentul de inovatie si de inedit din acesta nu trebuie sa fie mai mare de 30%. Oamenii folosesc, in general, produse si instrumente cu care sunt familiarizati. Mai toate site-urile seamana din punct de vedere al structurii, asadar, un site care genereaza vanzari trebuie sa fie similar cu toate celelalte, avand doar mici elemente care ies in evidenta.

Vezi si:  5 motive pentru care alegi solutiile de gazduire WordPress oferite de Intelirom

2. Web design-ul se bazeaza foarte mult pe psihologie. Un web designer bun este un bun cunoscator al psihicului uman. Anumite culori, anumite forme si anumite structuri au un impact mai puternic asupra omului si il pot convinge sa cumpere. Tocmai de aceea, psihologia joaca un rol esential in succesul firmelor de web design.

3. Cele mai bune site-uri sunt facute in echipa. Exista web designeri care lucreaza singuri si sunt cu adevarat talentati. Totusi, cele mai eficiente website-uri sunt realizate in echipa, deoarece mai multe minti pot descoperi mult mai usor eventualele erori si pot gasi solutii mult mai bune.

4. Echilibrul este esential. Toti cei care isi construiesc un website isi doresc imagini cat mai mari si mai clare, filmulete, dinamica, multe culori si multe informatii. Desi toate sunt atractive, cele mai de succes site-uri sunt cele echilibrate, care ofera doar esenta informatiilor pe care le prezinta.

5. Cu cat este mai mult alb in site, cu atat sunt evidentiate mai bine partile colorate. Pentru evidentierea anumitor elemente din site, este bine ca web designer-ul sa aleaga alb drept culoare dominanta. Cele mai de succes site-uri sunt compuse in proportie de 80-90% din alb.

In general, este bine ca site-ul sa fie construit cu gandul la scopul pe care il are, nu cu gandul la modul in care va impacta din punct de vedere vizual. Daca se pune foarte mult accent pe vizual exista riscul ca rezultatul sa fie un site foarte colorat si aglomerat, care seamana mai degraba cu un tablou decat cu o sursa de informatii. Cel mai mare secret din web design este si cel mai clar: Simplitatea.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *