Home Media & Marketing Campania Words Can Kill: atunci cand cuvintele ranesc la fel de tare ca gesturile
Media & Marketing

Campania Words Can Kill: atunci cand cuvintele ranesc la fel de tare ca gesturile

Campania Words Can Kill a fost imaginata de compania italiana Armando Testa. Obiectivul acestei noi campanii este acela de a arata impactul violentei verbale asupra oamenilor. O companie de comunicare destul de socanta dupa parerea noastra.

Rasismul, prejudecatile si insultele sunt puse in scena prin intermediul a patru clipuri video destul de socante pentru a denunta impactul unor cuvinte asupra persoanelor tintite. Aceste cuvinte pot avea efecte negative asupra persoanelor care devin victimele unor astfel de comportamente.

Stim cu totii ca violenta nu inseamna doar violenta fizica, poate fi si violenta verbala si uneori poate rani mult mai mlt decat cea fizica. Acest lucru a vrut sa transcrie si agentia Armando Testa in cadrul acestei noi companii de comunicare.

Obiectivul principal al campaniei Words can Kill initiata de agentia Armando Testa este aceea de a sensibiliza opinia publica cu privire la impactul cuvintelor. Tinerii reprezinta tinta principala a acestei campanii. Aceasta campanie este menita sa ilustreze intr-un mod stralucit impactul rasismului, a injuriilor si prejudecatilor asupra persoanelor care sunt victime.

Agentia Armando Tesya vrea sa traga un semnal de alarma si asupra rasismului cu privire la persoanele de culoare, mai ales dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist american. O persoana de culoare neagra daca este jignita poate suferi mai mult decat atunci daca este agresata fizic si ilustratia de mai sus vorbeste de la sine…

Vezi si:  BusinessDrive startUp – un nou proiect ce susține antreprenoriatul

Prejudecatile reprezinta in egala masura una din tintele acestei campanii de comunicare. Nu trebuie sa asimilam aspectul fizic al unei comunitati intregi cu actiuni nepotrivite asupra unor minoritati. Drept urmare, agentia italiana Armando Testa se intereseaza si de prejudecati. Persoanele de etnie roma se incadreaza aici in special. Agentia considera ca nu este adevarat aca persoanele de aceasta etnie comit mai multe furturi decat altele.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *