Home Media & Marketing Marketing Day 2021: #New Frugality in program
Media & Marketing

Marketing Day 2021: #New Frugality in program

Marcile incep sa isi schimbe practicile cu scopul de a se indrepta spre transparenta si spre mai multa etica in ceea ce priveste modul de productie si de comunicare. Aceasta este tematica primei dimineti din cadrul Marketing Day 2021, eveniment care va reuni, pe data de 17 si 18 noiembrie, toti profesionistii din domeniul marketingului.

Marcile sunt din ce in ce mai constiente de importanta schimbarii practicilor de marketing, pentru a se indrepta incetul cu incetul spre transparenta si spre mai multa etica, atat in ceea ce priveste modul de comunicare cat si modul de productie. O noua moda se impune: cea a frugalitatii, adica a cumpatarii, cu alte cuvinte, aceea de a opta pentru o postura mai rezonabila in care fiecare actiune in parte este purtatoare de sens.

Aceasta noua dinamica se impune in numeroase sectoare din distributie, incepand cu cel al modei, extrem de consumatoare in materie prima. In magazine, putem constata o preferinta pentru initiativele legate de economia circulara, cu alte cuvinte crearea unor spatii dedicate produselor de ocazie
Cum am putea deci sa ne optimizam site-ul de e-commerce vizand ameliorarea conversiei si totodata sa pastram legatura cu clientii intr-un context in care distantarea sociala s-a banalizat? AFP spre exemplu a ales sa opteze pentru un marketing mai personalizat si optimizat gratie utilizariiunei unelte de marketing automata precum Marketo Engage de la Adobe.

Vezi si:  Rezolvarea problemei exodului creierelor și a instabilității economice prin branding

Anul 2020 a avut drept efect buscularea marcilor in cee ace priveste marcile si discursurile lor de comunicare. Odata cu criza sanitara provocata de Covid-19 marcile, site-urile e-commerce incep sa dea dovada de angajament. Insa cum am putea sa aliem un obiectiv cantitativ cu o ambitie calitativa? Si specialistii au prevazut urmatorul lucru: viitorul marketingului nu seamana cu nimic din ceea ce iti imaginezi tu.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *