Home Media & Marketing Brave Together: Maybelline New York se angajeaza impotriva depresiei
Media & Marketing

Brave Together: Maybelline New York se angajeaza impotriva depresiei

Anul pandemiei mondiale care tocmai a trecut a avut consecinte dramatice asupra sanatatii mentale, a tinerilor in special. Maybelline New York lanseaza in aecest context Brave Together pentru a sensibiliza oamenii cu privire la problematica anxietatii si depresiei.

Chiar daca sunt invizibile, tulburarile mentale nu sunt mai putin dureroase si reale pentru milioane de persoane. O persoana din cinci din lume este afectata de depresie. Compania Maybelline New York a decis sa se angajeze in lupta impotriva depresiei si anxietatii.

Cunoscuta marca de make-up a fost mereu angajata pentru bunastarea si increderea in sine a persoanelor. A devenit din ce in ce mai constienta ca este nevoie de acest lucru de-a lungul anilor si, odata cu criza santitara care a paralizat lumea din iarna anului 2020, lucrurile s-au agravat.

Conform unei anchete efectuate de specialisti, 32% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-24 de ani prezinta o tulburare de sanatate mentala si 21% din persoanele cu varsta de sub 25 de ani raporteaza simptome de depresie. 2din 3 tineri sunt de parere ca pandemia a avut un impact devastator asupra sanatatii lor mentale.

Maybelline New York a decis sa se asocieze cu Unafam pentru a stabili un plan de bataie. Rezultatul: Brave Together, un program pentru tinerii afectati de depresie si de tulburari mentale, care se va derula in urmatorii cinci ani.

Vezi si:  Play your journey with ASER

Brave Together: o campanie pentru a lupta impotriva tulburarilor mentale

Obiectivul campaniei Brave Together este acela de a sensibiliza publicul cu privire la realitatea tulburarilor mentale si sa le ofere celor care sufera de aceste probleme solutii adaptate. Prima solutie gasita sunt trei mini jocuri intitulate: repereaza semnele – alege cuvintele – gaseste ajutor. Unafam urmeaza sa propuna solutii reale si va infiinta o linie telefonica speciala pentru persoanele aflate in suferinta psihica si pentru anturajul acestora precum si numeroase sesiuni de “sensibilizare”.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *