Home Imobiliare Un penthouse londonez si biroul sau oval vandute la un pret incredibil
Imobiliare

Un penthouse londonez si biroul sau oval vandute la un pret incredibil

Joseph P.Kennedy, fostul ambasador al Statelor Unite la Londra si tatal lui John F.Kennedy a construit aceasta replica a biroului oval al presedintelui Statelor Unite ale Americii.

Viitorul presedinte ale Statelor Unite ale Americii nu este singurul care va avea acces la un birou oval. Confor informatiilor primite de la CNN, un cumparator anonim a achizitionat un apartament situat la ultimul etaj in n°1 Grosvenor Square, in cartierul sic Mayfair precum si alte doua apartamente de la etaje inferioare, la un pret de aproximativ 139 de milioane de lire, adica aproximativ 154 de milioane de euro. Conform Lodha UK, societatea imobiliara care s-a ocupat de aceasta vanzare, este vorba despre cel mai scump penthouse vandut la Londra in acest an.

Noul proprietar intentioneaza sa faca un singur apartament din cele trei achizitionate, pentru a forma un penthouse de aproximativ 1500 mp. O replica a faimosului birou oval al presedintilor Statelor Unite se afla in aceasta cladire care adapostea in urma cu cateva zeci de ani ambasada americana la Londra. Joseph P.Kennedy, fostul ambasador al Statelor Unite si tatal lui John.F.Kennedy a construit aceasta replica, pentru a-l inspira pe Joseph P. Kennedy Jr., fiul sau mai mare, sa se inscrie in politica.

In total, cladirea fostei ambasade americane la Londra va fi compusa din 40 de apartamente. Toti locuitorii vor avea acces la o piscina incalzita si la o sala de sport. Identitatea cumparatorului acestui penthouse mai special nu a fost facuta publica. Lodha UK s-a multumit sa declare pentru CNN faptul ca, clientii sai conduc in general mari companii internationale sau britanice. Nici nu ne-am fi gandit ca apartamentul a fost achizitionat de un om de rand, nici nu poate fi vorba de asa ceva…

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *