Home Imobiliare Ellen DeGeneres si-a pus la vanzare casa din Montecito
Imobiliare

Ellen DeGeneres si-a pus la vanzare casa din Montecito

Vedeta de televiziune spera sa primeasca pe resedinta impresionanta suma de 40 de milioane de dolari, sa faca un profit de 13 milioane de dolari.

Ellen DeGeneres a decis sa isi puna la vanzare casa din Montecito. O resedinta imensa, de aproape 1000 mp, pusa la vanzare pentru suma modica de 40 de milioane de dolari.

Evident, la acest pret confortul este maxim. Aceasta casa, care ar putea fi denumita fara probleme un palat, este impartita in patru parti distincte, este inspirata din arhitectura specifica Asiei de sud-est. Este alcatuita din patru dormitoare imense si numai putin de sapte bai precum si o piscina, totul cu o panorama splendida asupra oceanului de pe un teren vast. Cine si-ar dori sa paraseasca o astfel de oaza de pace?

In ultimii ani, Ellen DeGeneres si sotia sa Portia de Rossi au locuit in mai multe proprietati din localitatea californiana, extrem de populara in randul vedetelor, Montecito. Si faptul ca nu au petrecut mai mult de doi ani in acelasi loc, preferand sa mai schimbe peisajul si sa faca profit din inchirierea caselor nu este un lucru nou in randul vedetelor. Aceasta proprietate a fost cumparata in anul 2019 pentru suma de 27 de milioane de dolari. Poate decizia lor a fost grabita de jaful din aceasta vara, cand proprietatea a fost invadata de hoti.

Vezi si:  Care sunt locuintele cautate de studenti?

Ellen DeGeneres detine si terenul vecin. Casa beneficiaza de un sistem de securitate performant care a fost instalat imediat dup ace casa a fost sparta de hoti, in urma cu cateva luni. Se pare ca acesta este si principalul motiv pentru care cele doua vor sa vanda cat mai repede cu putinta aceasta proprietate luxoasa. Profitul pe care vrea sa il scoata de pe urma acestei proprietati este de 13 milioane de dolari.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *