Cu ce va semana piata imobiliara dupa pandemia cu coronavirus?

2 min read

Coronavirus si numeroasele restrictii impuse din cauza crizei sanitare ne-a dat peste cap viata, cotidianul. Insa locuinta ramane o preocupare pentru multi dintre noi, cu orice ocazie. Ipotezele incep sa apara, cu totii incearca sa isi imagineze cum va arata piata imobiliara dupa aceasta criza sanitara.

Constransi sa ramana in case timp de doua luni, numerosi sunt cei care si-au privit cu alti ochi locuinta, au inceput sa o renoveze din lipsa de activitate sau pentru ca acum aveau mai mult timp la dispozitie. Numerosi sunt specialistii in imobiliare care au constatat deja schimbari in privinta cautarilor de locuinte. Numerosi sunt cei care au solicitat case cu gradina si locuinte in orase mai mici sau chiar la tara pentru a avea o activitate in perioada de izolare. Multi au fost cei care s-au indepartat de marile orase, mai ales cei care stateau in centrul acestor orase mari.

Telemunca influenteaza in egala masura noile asteptari ale celor care cauta in momentul actual o locuinta: case mai spatioase, cu birou sau un colt in care sa isi poata amenaja un astfel de spatiu si mai ales locuinte in orase mai mici, o buna conexiune la Internet si mai ales case econome in ceea ce priveste energia.

Vezi si:  Ellen DeGeneres si-a pus la vanzare casa din Montecito

O piata imobiliara transformata? Piata imobiliara a ramas activa si in perioada de izolare, motivata fiind de nasteri, de mutari dar si de decese, divorturi si dificultati financiare. Pentru multi, achizitionarea unei locuinte in plina pandemie a reprezentat o modalitate de a-si proteja familia. Locuintele in aceasta perioada au fost considerate un veritabil refugiu. Pe viitor se anunta mai multe vanzari si inchirieri in domeniul imobiliar. Sa speram ca si pandemia cu coronavirus se va incheia cat de curand, fara prea mari consecinte asupra diferitelor domenii precum economie si imobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *