Home Imobiliare Care sunt locuintele cautate de studenti?
Imobiliare

Care sunt locuintele cautate de studenti?

Vrei sa realizezi o investitie in domeniul locativ? Apartamentele sunt extrem de cautate in aceasta perioada de studenti dar si garsonierele, de cei care nu isi doresc sa ocupe un loc de camin in special, deoarece si acestea sunt extrem de greu de gasit in ultimii ani.

Care sunt cele mai cautate locuinte de studenti?
Care sunt lcouintele spre care isi indreapta studentii atentia in aceasta perioada? Cei care locuiesc in alte localitati incep sa caute chirie inca din vara. Majoritatea studentilor aflati in cautarea unei chirii prefera garsonierele, sa isi imparta spatiul inchiriat impreuna cu un coleg de apartament si sa detina un contract de inchiriere pe o perioada de un an conform studiilor recent realizate in domeniul imobiliar.

Principalele orase alese de studenti sunt Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara. Cei care aleg sa stea la camin sustin ca nu aleg chriria intr-un apartament sau o garsoniera dn cauza costurilor ridicate si faptul ca este mult mai distractive sa stea la un camin. Cei care locuiesc impreuna cu parintii au declarat faptul ca nu stau intr-o chirie tot datorita costurilor ridicate dar si din cauza costurilor care le implica o astfel de alegere.

O mare parte din cei care isi cauta chirie, mai mult de jumatate, declara ca au un buget lunar de aproximativ 200-300 de euro. Alti nu sunt dispusi sa aloce una stfel de buget pentru chirie. Pe de alta prte, in jur de 7% sunt dispusi sa aloce un buget de peste 301 de euro pe luna pentru chirie. Cand vine vorba despre tipul de locuinta dorit, 54% din participantii la studiu au declarat faptul ca isi cauta o garsoniera, in timp ce 39% sunt in cautarea unui apartament cu doua camere si 5% cauta un apartament cu trei camere.

Vezi si:  Gerard Depardieu si-a vandut in cele din urma casa din Nechin insa nu a facut o afacere foarte buna

 

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *