Home Companii Succes rasunator pentru tequila semnata Tesla
Companii

Succes rasunator pentru tequila semnata Tesla

Compania lui Elon Musk tocmai a inceput sa comercializeze propria sticla de tequila. Si succesul este rasunator.

Elon Musk a promis, acum este deja oficial. Tesla a lansat joi, cinci noiembrie propria sa gama de tequila. Un lucru mai putin obisnuit pentru o companie de automobile. Bautura, prezentata intr-o sticla in forma de fulger, este produsa de Nosotros Tequila, o marca de spirtoase din sudul Californiei. Pretul produsului vandut pe site este de 250 de dolari sticla. O suma foarte mare insa care nu ii pune pe fuga pe fanii Tesla. Conform unui raport CNN, stocurile s-au epuizat rapid in timp ce comenzile au fost totusi limitate la doua sticle pe persoana si rezervat unor clienti.

Tequila, la fel ca si sampania, este supusa unor reguli stricte in ceea ce priveste denumirea de origine. Trebuie sa fie fabricate intr-unul din cele cinci state mexicane si sa fie pe baza de agava albastra. Pe site-ul sau, Nosotros Tequila precizeaza faptul ca agava sa provine din Jalisco, unul din statele autorizate de catre Consiliul de reglementare Tequila din Mexic (CRT). Alcoolul produs de Tesla este o tequila anejo de calitate superioara, cu note de fructe uscate, de vanilie, de scortisoara si de ardei, conform fisei care descrie produsul. Elon Musk avea in plan de mai multi ani acest proiect. Miliardarul chiar anuntase intr-un tweet mai degraba ironic faptul ca urmeaza sa depuna marca Teslaquila, publicand cu ocazia respectiva un prototip cu aceasta sticla.

Vezi si:  Ai primit acest mesaj de la Altex? Ai grija, e o inselaciune

Si, la fel ca orice alt produs mai rar de pe piata, sticlele de tequila produse de Tesla infloresc pe platformele de vanzare online precum eBay. In ultimele luni, Tesla nu a incetat sa se diversifice, nu s-a axat doar pe productia de automobile. Tot anul acesta, Tesla a lansat pe piata pantaloni scurti din satin rosii, drept reactie pentru investitorii care au prezis caderea actiunilor Tesla.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *