Sooner, noua platforma de streaming pentru iubitorii de filme

2 min read

Sooner este noua platforma de streaming originara din Belgia. Le permite iubitorilor de filme sa descopere cele mai noi si mai bune filme ale momentului, filme internationale si belgiene totodata, fara sa paraseasca locuinta, instalati confortabil pe canapea. Descopera fara sa mai astepti vastul catalog de filme adresat atat celor mici cat si celor mari.

Serviciul de streaming Sooner este rezultatul unei fuziuni reusite dintre platformele UnCut si UniversCiné. Combinand cataloagele si asociind noi parteneri europeni, acestea reusesc sa vina cu o oferta inedita in Belgia.

Conceputa de catre si pentru cinefili, Sooner valorizeaza intreaga diversitate oferita de cinema, propunand filme independente, artistice si multiculturale, filme culte si clasice, documentare si filme de animatie. Platforma se adreseaza unui public larg si curios totodata, pasionatilor de cinema.

Mai mult decat o « simpla » platforma de streaming, Sooner este un actor angajat in promovarea si difuzarea filmelor europene si belgiene. Filmele europene reprezinta in jur de 75% din catalogul Sooner. Productiile belgiene reprezinta pentru moment doar 15% din catalog.

Vezi si:  Supravietuirea si calitatea vietii dupa tratamentul cancerului: Sfaturi de la experti

Sooner este cel mai vast catalog de filme de pe piata belgiana.  Fie iti doresti sa descoperi cele mai noi creatii din cinematografia internationala, fie vrei sa revezi cele mai cunoscute filme din istoria filmului, Sooner este platforma ideala pentru tine. Cu catalogul sau care cuprinde numai putin de 7000 de filme, plaforma risca sa faca concurenta unor platforme de streaming mai cunoscute pe piata. Filmele sunt accesibile prin intermediul unui abonament lunar. Zeci de noutati sunt adaugate lunar si fondatorii isi doresc sa completeze aceasta oferta  printr-o selectie de seriale europene incepand cu anul 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *