Seriale feel-good care ne ridica moralul

2 min read

Criza sanitara sau nu, cu totii avem nevoie din cand in cand de vibratii pozitive. Drept urmare, azi va propunem o serie de seriale feel-good pentru a va ridica putin moralul scazut din cauza numeroaselor stiri negative pe care le vedem zi de zi la televizor.

Friends. Vedeta serialelor Feel Good, Friends este un serial pe care multi dintre noi l-am urmarit macar o data in viata. Si cati dintre noi nu si-au dorit in urma vizionarii sa locuiasca intr-un apartament in New York alaturi de prieteni? In fiecare episod, protagonistii se confrunta cu o serie de probleme specifice vietii de zi cu zi cu care si noi poate ne-am confruntat sau urmeaza sa ne confruntam. Iata de ce gasca de prieteni continua sa ne insoteasca. Pe scurt, daca ai chef sa razi bine datorita sarcasmului specific lui Chandler, la glumele lui Joey sau irealismului lui Phoebe, urmareste inca o data serialul Friends.

Sex and the City. Cele mai fashion 4 femei de pe micul ecran pentru a ne ridica moralul ori de cate ori este nevoie. Acest serial extrem de bine scris si bun de urmarit chiar si la 20 de ani de la prima difuzare. Subiectele abordate sunt din cele mai variate, chiar daca cel mai adesea se rezuma la relatiile amoroase si modalitatile de a rezolva probleme ce apar in relatiile amoroase. Nu mai avem nevoie de un coach amoros cand le avem pe Carrie Bradshaw si pe prietenele sale, nu-i asa ?

Vezi si:  Cheltuieli inutile care te-ar putea ruina

How I Met Your Mother. Multi dintre voi vor spune ca este o replica din serialul Friends insa noi va spunem ca Nu. Insa, cu siguranta, realizatorii serialului au fost inspirati de serialul Friends. Insa, intriga este cu totul alta deoarece Ted Mosby le povesteste copiilor cum a intalnit-o pe mama lor cu mult umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *