10 avantaje garantate când comanzi coșuri cadou de Crăciun de nota 10 de la gourmetGIFT.ro

4 min read
cos cadou craciun 4

În unele situații, detaliile fac diferența la un nivel la care pur și simplu nu merită să accepți niciun compromis. În afaceri, foarte des se aplică acest principiu, iar alegerea cadourilor corporate este unul dintre exemplele cele mai evidente. Pentru că se apropie sezonul în care vei oferi coșuri cadou de Crăciun pentru angajați și parteneri de afaceri, este recomandat să alegi un furnizor care poate valida perfect absolut toate cerințele care se impun în business. Desigur, din același loc poți cumpăra și ca persoană fizică, alegând coșuri cadou pentru prieteni, colegi, familie.

Unul dintre cele mai apreciate magazine online specializate în pachete cadou corporate de tip gourmet este gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii pieței de profil. Oricare variantă de coș cadou din oferta retailerului respectă cele mai înalte standarde cu privire la calitate, astfel că nu poate fi decât o alegere inspirată. Pentru coșuri Crăciun 2023, iată 10 avantaje garantate când comanzi de la gourmetGIFT.ro – indiferent dacă ești client individual sau reprezinți o companie interesată de coșuri cadou corporate:

Vezi si:  Evoqe.ro – o ofertă de produse profesionale interesante!

Gamă diversificată de produse

Spre deosebire de magazinele offline sau chiar de alte surse de shopping offline, acest furnizor este dedicat 100% comerțului cu produse gourmet, pachete de oferit cadou în orice ocazie. Astfel, gama de produse este foarte diversificată, pe toate categoriile de preț – economy, premium și lux. Există chiar coșuri cadou tradiționale cu produse de inspirație românească.

Coșuri cadou cu estetică WOW

Imaginea este extrem de importantă atunci când oferi un cadou, se știe că prima impresie contează. Contactul inițial este vizual, așadar destinatarul coșului cadou de Crăciun trebuie să fie cu adevărat impresionat de ceea ce primește. Aceste coșuri cadou cu efect WOW creează o senzație pozitivă puternică, din prima clipă.

Asocieri potrivite ale produselor

Un coș cadou perfect este mai mult decât o simplă alăturare a produselor componente. Alege coșul de Crăciun perfect de la gourmetGIFT.ro, unde asocierea produselor este o artă în sine. De la combinația de gusturi și arome până la culori de ambalaje, nimic nu este întâmplător pentru experții în realizarea de coșuri cadou.

Vezi si:  Topul celor mai scumpe beri din lume

Selecții premium și de lux, exclusiviste

Dacă vrei să creezi un moment epic, alege un coș cadou de lux, cu totul exclusivist. Fiecare detaliu va fi uimitor, iar produsele din coșul cadou vor fi din gamele cele mai rafinate, desigur de la mărci de renume internațional.

Produse de la branduri de top, 100% originale

Pentru coșuri cadou de Crăciun cu efect WOW, nici nu se poate vorbi decât de produse originale, de la producători de top. Aceste pachete cadou de Crăciun conțin dulciuri, cafea și desigur băuturi alcoolice create să ofere cele mai plăcute experiențe de degustare și savurare.

Livrare rapidă la momentul stabilit

Seriozitatea înseamnă precizie. Când comanzi coșuri cadou, vrei să ai siguranța livrării la momentul potrivit. Fie că este vorba despre un singur coș de Crăciun, fie că ai comandat coșuri cadou pentru salariați și parteneri de afaceri, livrarea rapidă la momentul stabilit este una dintre garanțiile oferite de magazinul de cadouri gourmetGIFT.ro.

Cantități oricât de mari, pentru comenzile corporate

Plasând comanda din timp, ai siguranța că stocurile vor fi suficiente. Oricât de multe cosuri craciun ai avea nevoie, pachetele cadou vor fi gata la timp.

Vezi si:  Johnny Depp, contract cu Casa Dior

Livrare sigură, ambalare corectă

Fără surprize neplăcute! Profesionalismul vizează inclusiv modalitatea de ambalare pentru transportul prin curier. Livrarea de coșuri de Crăciun trebuie să fie sigură, fiecare pachet cadou să ajungă în stare perfectă la destinație.

Consultanță gratuită pentru companii

Pentru coșuri cadou corporate, există soluții perfect adaptate cerințelor de business și chiar consultanță dedicată la cerere. Ai nevoie de sfaturi pentru alegerea de coșuri cadou pentru angajați, clienți, furnizori și alți colaboratori? Specialiștii de la gourmetGIFT.ro au toate informațiile plus experiența necesară pentru a oferi variante recomandate pentru orice buget.

Discounturi precomandă sau / și de volum

Cu cât comanzi cu mai mult timp înainte de Crăciun, cu atât ai parte de mai multe avantaje. Inclusiv preț cu discount de precomandă. De asemenea, comenzile corporate cu foarte mari cantități de coșuri cadou de Crăciun pot beneficia și de discount de volum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *