Home Lifestyle Cheltuieli inutile care te-ar putea ruina
Lifestyle

Cheltuieli inutile care te-ar putea ruina

Nu este intotdeauna usor sa ne controlam cheltuielile, mai ales in societatea de consum in care traim. Avem numeroase facturi de achitat, fara sa mai punem la socoteala multitudinea de situatii imprevizibile care si-ar putea face aparitia. Cel mai adesea, daca tragem o linie la sfarsit de luna vom fi surprinsi de suma cheltuita in luna respectiva. insa, daca suntem atenti la aceste cheltuieli vom reusi sa economisim sume frumoase de bani.

Cafeaua

Numeroase sunt persoanele adepte ale cafelei asa-zise “to go”. Insa, aceste cheltuieli zilnice se transforma in cheltuieli lunare destul de mari. Pentru a evita aceste cheltuieli investeste intr-un aparat de cafea si intr-un termos pe care il poti lua peste tot cu tine.

Livrarile rapide

Taxele percepute de livrarile rapide pot reprezenta un supliment enorm de care majoritatea persoanelor uita sa tina cont atunci cand aleg sa faca o comanda online. Pentru obiectele pe care ai obiceiul sa le comanzi in mod regulat opteaza pentru livrarea standard.

Promotiile periculoase

Una din cele mai mari capcane sunt exprimarile de genul “livrare gratuita peste suma de…” sau cumpara al doilea produs la jumatate de pret. Si, da, vei ajunge sa cheltui mai mult decat este necesar de fiecare data.

Hainele pentru bebelusi

Vezi si:  Dupa ce a dat-o jos pe Kovesi, Toader face alte schimbari radicale la DNA. Ce functii de conducere vizeaza

Hainele pentru bebelusi trebuiesc schimbate dupa primele luni de viata insa, avem obiceiul sa exageram, sa cumparam mai multe haine decat este necesar.

Pranzul la locul de munca

Daca alegi sa iti duci pranzul la locul de munca vei reusi sa economisesti cateva zeci de lei pe luna, poate chiar mai mult. In plus, iti vei putea pregati ce iti doresti, ceea ce pote fi mult mai sanatos si mai echilibrat decat o masa la restaurant.

Abonamentele

Cu siguranta esti abonat la mai multe platforme de streaming gen Netflix si ajungi sa platesti enorm pentru asta in fiecare luna. Alege o singura platforma.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *