Care vor fi cele mai populare destinatii in 2024?

2 min read

Cauti destinatii populare in 2024? In acest articol, va prezentam cateva destinatii de vacanta pe care trebuie sa le vizitezi in anul ce urmeaza. Fie ca iti plac drumetiile sau plajele frumoase, urmeaza ghidul nostru pentru a te asigura ca nu ratezi niciuna dintre cele mai tari destinatii din 2024.

Insulele Ciclade

Probabil ca ai auzit deja de Insulele Ciclade. Acestea sunt mici insule grecesti din Marea Egee. Cele mai cunoscute sunt Santorini si Mykonos, dar fiecare dintre ele are propriul farmec. Acolo vei descoperi sate fermecatoare, cu case albite si numeroase capele cu cupole albastre (stii, ca cele pe care le-ai vazut ilustrate pe iaurturile grecesti!). In prezent, exista mai multe companii aeriene care deservesc Cicladele din aprilie pana in octombrie. Asadar, poti zbura acolo direct de pe multe aeroporturi.

Slovenia

Cu o populatie de doar 2 milioane de locuitori, Slovenia este o tara mica, situata intre Italia si Croatia. Inca putin cunoscuta de turisti, este o destinatie perfecta daca esti in cautarea unui loc unde sa mergi in 2024. Tara abunda in peisaje grandioase, lacuri, munti si verdeata incredibila. Daca esti pasionat de natura si de drumetii si nu iti place sa vizitezi locuri invadate de turisti, atunci Slovenia va fi o optiune excelenta pentru o excursie in 2024!

Vezi si:  Avertisment ANPC cu privire la pachetele turistice

Islanda

Islanda este cu siguranta una dintre cele mai frumoase tari din Europa. In ciuda faptului ca se afla sub Cercul Polar, temperaturile din aceasta tara nu sunt atat de scazute pe cat ai putea crede. Cu toate acestea, chiar daca clima din Islanda nu este ideala, tara este plina de locuri exceptionale pe care sa le descoperi o data in viata. Vei descoperi peisaje pe care rareori le vei vedea in alta parte. In program: gheizere, vulcani, aurore boreale, zone geotermale, cascade, ghetari, pesteri de lava, izvoare termale… Daca iubesti natura si iti place o schimbare de peisaj, atunci Islanda este destinatia ideala in care sa mergi in 2024!

Albania

Situata intre Muntenegru si Grecia, Albania este o destinatie rar aleasa de turisti. Cu toate acestea, tara se mandreste cu multe locuri maiestuoase. Daca esti in cautarea unei tari in care sa mergi in 2024 pentru a te bucura de plaje, atunci Albania este cea pe care trebuie sa o pui pe lista. Vei gasi multe intinderi de nisip alb si apa cristalina. In plus, Albania are o serie de munti, ideali pentru drumetii pentru a descoperi peisajul albanez. Iunie si septembrie sunt cele mai bune luni pentru a calatori in Albania.

Vezi si:  Vacanta de vara: destinatii de privilegiat in 2020

Daca esti in cautarea unei destinatii ieftine in care sa mergi in 2024, atunci Albania este locul ideal pentru urmatoarea ta vacanta.

Sursa: https://www.destinationpaschere.com/ou-partir-en-2024-destinations/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *