Un nou chiriaș în Tower I din Globalworth Campus

2 min read

Globalworth anunță un nou chiriaș al clădirii Tower I, din cadrul Globalworth Campus: Stradale. Cel de-al 9-lea restaurant creat de Chef Foa, alături de echipa Flavours, va fi situat în clădirea de birouri de pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, într-un spațiu cu o suprafață de 600 mp. Noua locaţie va veni în completarea facilităților de care chiriașii se pot bucura, printr-un nou concept de restaurant, urban jungle.

Pe lângă meniul alcătuit de Chef Foa, noul restaurant impresionează prin amenajarea spectaculoasă, realizată de designerul Mihai Popescu în linie cu atmosfera relaxată a celor opt locații deja cunoscute – Stradale Oregon, Stradale Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale, Stradale Kaufland, Stradale Cluj, Stradale Aletheea și Stradale for Avenor.

Tower I este prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus, una dintre cele mai importante destinații de business din ţara noastră. Având o suprafață de 29.000 mp, clădirea pune la dispoziția companiilor atât spații de lucru moderne și sustenabile, cât și facilități precum spații verzi, lumină naturală pentru fiecare etaj al clădirii, restaurante, supermarketuri sau cafenele.

Vezi si:  Comisia Europeană militează pentru avioane ecologice

„Încă de la început, Globalworth Campus a fost gândit ca un mix între spații de lucru performante și o gamă cât mai variată de facilități care să contribuie la starea de bine a celor care își desfășoară activitatea în cadrul acestora. Parteneriatul cu Stradale face parte din acest demers, atmosfera relaxată a restaurantului, designul impresionant al acestuia și entuziasmul echipei completând perfect timpul pe care angajații chiriașilor noștri îl petrec la birou”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

 

 

 

 

 

Citeste tot articolul