Home NEWS ALERT Roma: manifestari ani-masca si anti-vaccin
NEWS ALERT

Roma: manifestari ani-masca si anti-vaccin

Adunarea de manifestanti, peste 1000, a avut loc sambata dupa-amiaza, in centrul capitalei italiene. Aproximativ 1000 de persoane au ales sa iasa in strada, sambata dupa-amiaza in centrul Romei, pentru a protesta impotriva obligatiei de a vaccina copiii de varsta scolara si de a purta masca.

Nu obligatiei de a ne vaccina, Da libertatii de a alege, Fara masca la scoala, fara distantare, Libertatea personala este de nepretuit, Traiasca libertatea, sunt doar cateva din cuvintele care se puteau citi pe pancartele protestatarilor care, de altfel, nu purtau masca.

Unul din manifestanti avea o poza cu papa Francisc pe care a scris 666 si Satana.

Militanti anti-vaccin si complotisti

Multimea era compusa in special din militanti anti-vaccin si complotisti, chiar daca fortele de ordine s-au temut, in ultimele zile in special, de participarea la aceste manifestari a unor grupari fasciste, care ar fi putut avea manifestari violente, insa nu a fost cazul.

Interogat de mass-media, ieri dimineata, cu privire la aceste manifestari, Giuseppe Conte, a oferit un raspuns rece si evaziv, enumerand bilantul epidemiei din Italia : peste 247.000 de bolnavi si 35.000 de morti. Punct.

A adaugat la acest raspus, care nu a fost deloc pe placul populatiei, faptul ca, din aceasta toamna, nu va exista din nou o stare de urgenta, nu va obliga populatia sa se izoleze din nou insa vor avea loc interventii tinta acolo unde este necesar, in zonele in care vor exploda din nou cazurile de infectari cu coronavirus.

Vezi si:  Mecanex mizeaza pe o crestere cu 40% a cifrei de afaceri in 2018

Nu doar in Italia au avut loc astfel de manifestari, si in alte capitale europene au avut loc, in ultima saptamana, manifestari, proteste impotriva purtarii mastii si impotriva restrictiilor impuse de autoritati : in Paris, Londra, Berlin si Zurich.

In intreaga lume, pandemia a ucis 838.000 de oameni, fiind inregistrate 24,7 milioane de cazuri. SUA a inregistrat cel mai mare numar de decese, 181.779.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *