Ce camere video sa alegem pentru anumite sisteme de supraveghere?

3 min read

Vreti sa asigurati un nivel de siguranta ridicat pentru locuinta voastra sau pentru afacerea pe care o conduceti? Optarea pentru sisteme de supraveghere performante este solutia pentru situatiile riscante din punct de vedere al sigurantei.
Ce trebuie sa stiti?
In primul rand trebuie sa aveti in vedere faptul ca exista doua tipuri de camere de supraveghere si anume camerele analogice si camerele IP care pot sa fie conectate la internet prin fir sau prin wifi. Aceste camere IP sunt de ultima generatie si sunt mai moderne. Trebuie sa aveti grija ce camera de supraveghere alegeti in functie de conditiile pe care le aveti in spatiul unde doriti sa le instalati.
Este indicat sa consultati o echipa de profesionisti care sa va ofere consultanta in procesul de achizitionare de sisteme de supraveghere. Un avantaj pe care il au camerele video IP este acela ca ele pot sa inregistreze la o rezolutie foarte mare de pana la 5K, in comparatie cu camerele analogice care sunt ceva mai limitate cand vine vorba de aceste standarde.
Stocarea imaginilor pe camerele analogice se realizeaza doar cu ajutorul unui dispozitiv care se numeste DVR. Fara acest dispozitiv nu se poate inregistra absolut nimic. In schimb, camerele IP pot sa stocheze imaginile pe carduri SD, in cloud, pe anumite servere, in diferite fisiere. De asemenea, un alt avantaj pe care il au camerele IP este acela ca pot sa fie controlate si accesate din telefonul mobil, printr-o aplicatie. In acest fel putem sa stim in orice clipa ce se petrece la noi acasa sau la birou.
In zilele noastre cel mai simplu pentru a sta fara grija si fara frica este sa cumparati si sa instalati sisteme de supraveghere. Aceste sisteme sunt la indemana si vin cu garantie de 2 ani.
Camerele de tip IP pot sa fie alimentate direct la priza sau printr-o tehnologie denumita POE adica POWER OVER ETHERNET, pentru situatiile in care nu aveti prize pe langa locul in care este montata camera.
Un alt lucru bun care poate sa ne linisteasca starea de disconfort atunci cand nu suntem acasa sau la birou, dar vrem sa avem totul sub control sunt momentele in care avem gratie acestor sisteme de supraveghere, posibilitatea de a ne seta alarme. Cu ajutorul acestor alarme putem sa primim, de exemplu, pe e-mail, cate o poza pentru fiecare moment in care cineva intra intr-o anumita incapere din spatiul monitorizat video.
Magazinul online www.e-camere.ro comercializeaza astfel de sisteme de inalta calitate.
Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aici  pentru a va face o idee despre produse. Echipa de vanzatori ai acestui magazin online va sta la dispozitie cu raspunsuri la diferite intrebari, la numarul de telefon 0765.487.387 sau pe adresa de e-mail suport@e-camere.ro . De asemenea, puteti sa va inscrieti la newsletterul acestui magazin pentru a fii la curent cu noile produse si pentru a primii ofertele, rapid, pe e-mail.
Nu va mai stresati inutil la gandul ca ceva rau s-ar putea intampla in timp ce nu sunteti acasa sau la birou. Apelati cu incredere la aceste sisteme de supraveghere performante care va vor scapa de orice grija.

Vezi si:  AutoUnion Car Rental &ndash New entry

Citeste tot comunicatul de presa