Resurse si unelte gratuite pentru a deveni specialist in marketing digital

2 min read

In cele ce urmeaza va prezentam cateva resurse pentru specialistii in marketing digital, disponibile online si gratuite pentru a progresa si pentru a interactiona mai eficient cu clientii.

Klear. Cautarea unor lideri de opinie pe retelele sociale constituie o etapa esentiala pentru majoritatea strategiilor digitale. Cu toate acestea, a repera cei mai buni influenceri de pe web. Unealta online Klear simplifica acest proces si iti permite sa efectuezi o cautare tinta in randul a peste 500 de milioane de profile, printre toate retelele sociale. Poti apoi analiza aceste profile si sa creezi liste private. Profita de testarea gratuita pentru a descoperi interesul acestui serviciu.

Stay Focused. Dinamismul retelelor sociale face din acestea o sursa inepuizabila de distractie. Extensia Stay Focused pentru Chrome limiteaza timpul pe care il petreci pe site-urile susceptibile sa te abordeze. Iti permite sa alegi site-urile pe care vrei sa le blochezi si durata de consultare pe care o autorizezi pentru fiecare. Odata atinsa aceasta durata, Stay Focused iti blocheaza accesul pana la sfarsitul zilei.

Vezi si:  ​De ce scade impactul organic al paginii tale de Facebook

Pinterest. Pinterest propune o veritabila biblioteca de unelte, articole, e-book-uri si alte resurse extrem de interesante din domeniul marketingului digital. Iti recomandam sa efectuezi o cautare cu termenii marketing digital si vei gasi o multime de resurse pretioase fara indoiala.

Hootsuite Academy. Nu va putem propune o lista de reusrse oline gratuite fara sa mentionam Hootsuite Academy. Platforma de formare propune cursuri gratuite care iti permite sa stapanesti la degetul mic tabelul de bord Hootsuite insa, in egala masura sa dobandesti competentele generale in ceea ce priveste marketingul digital pentru a multiplica numarul de abonati, angajamentul si rezultatele companiei tale. Inscrie-te si tu la Hootsuite Academy pentru a-ti dezvolta in mod gratuit cunostintele inca de acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *