Incepe ediția ANIVERSARA a Targului Național Imobiliar TNI, 15 ani! 4-6 OCTOMBRIE 2019 Palatul Parlamentului, Sala Unirii

11 min read

Ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI, 15 ani începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 6 OCTOMBRIE și reunește reprezentanții a 107 de companii ce scot la vânzare peste 30.000 de oferte imobiliare: locuințe noi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Bulgaria, Spania și SUA.

Brandul autohton TNI a devenit internațional, Președintele mondial FIABCI, domnul Walid Moussa deschide ediție aniversară a Târgului Național Imobiliar! TNI 15 ani se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR – National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional. FIABCI este o organizație multidisciplinară fondată în 1951, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele, iar NAR este asociația fondată în 1908 ce deservește mai mult de 1.200.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume.

La Conferința de deschidere a târgului imobiliar, pe 4 octombrie, avem deosebita onoare ca expoziția să fie inaugurată de către domnul Walid Moussa, Președintele Federației Internaționale Imobiliare – FIABCI, ce va fi prezent pentru prima dată în Europa de Est  pentru a stabili contacte cu profesioniștii din piața imobiliară autohtonă în vederea deschiderii pe viitor a unui chapter FIABCI în România. În plus, reprezentanți ai asociației NAR din România, Moldova, Spania, Ucraina, Georgia și Statele Unite ale Americii vor prezenta oportunități de investiții în străinătate și vor relaționa atât între ei, cât și cu publicul larg.

INEDIT la TNI: program de prezentări, CONFERINȚE și networking pentru specialiști, investitori și oportunități pentru publicul larg

Specialiștii în domeniu, precum și publicul larg interesat sunt invitați să participe gratuit la programul extensiv de prezentări și conferințe realizate cu ocazia ediției aniversare TNI 15. Printre speakerii de la deschiderea evenimentului se numără Mr. Walid Moussa- președinte mondial FIABCI, Josh Burke- reprezentantul Ambasadei SUA, Alina Aeby- Ambasador NAR pentru România și Moldova, David Grigorescu- Președinte APAIR, Dan Negulescu- moderator și membru NAR și Constantin Rotariu- BTR Exchange. Pentru programul întreg de prezentări vă invităm să accesați pagina de internet  www.targulnationalimobiliar.ro.

Ofertă imobiliară RECORD, lansări de proiecte noi și oportunități: 70% dintre oferte sunt prezentate în EXCLUSIVITATE la TNI

Ajuns la a 30-a ediție, Târgul Național Imobiliar TNI este eveniment de referință al pieței imobiliare din România. ”De 15 ani suntem alături de români în realizarea de alegeri imobiliare de succes, iar varietatea ofertelor prezentate în cadrul TNI și selectarea proiectelor, astfel încât acestea să răspundă cerințelor și nevoilor cumpărătorilor actuali de imobile reprezintă lucruri esențiale, pe care punem mare accent. Astfel, la ediția aniversară TNI din 4-6 octombrie 2019, vizitatorii au acces la oferte imobiliare pe toate gusturile, buzunarele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, case din lemn, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case din containere maritime, case din fibră de sticlă portabile, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții. În plus 70% dintre ansambluri  sunt prezente în exclusivitate la TNI, iar 10 proiecte imobiliare noi se lansează în cadrul ediției aniversare a Târgului Național Imobiliar.“ a declarat Cristina BERCEA, PR Managerul TNI.

Vezi si:  AutoUnion Car Rental &ndash New entry

Printre companiile ce participă la ediția aniversară TNI, 15 ani, se numără: Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments 188, Ideal Residence, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, First Residence, Greenfield, Boemia Residence, Ocean Art Construct, Seven Residence, Radet, Triplea Residence, Raich & Raich, Stegarului Residence, Metropolitan Residence, Sud Rezidential,  H Pipera Lake, Nordis Residence, Pipera Lake, Riverside Residence, The Signature- Promenada Hotel Apartments, Hils Pallady Apartments, Green City,  Cristal Houses-Cristal in row, etc

TNI: Bucureștiul de la Nord la Sud și de la Est la Vest

Prețurile în nordul capitalei pornesc de la 65.238 euro pentru o garsonieră, 70.952 euro pentru un apartament cu 2 camere, 119.048 euro pentru un apartament cu 3 camere și fac parte din proiectul Pipera Apartments188.

Cele mai ieftine locuințe noi din București sunt amplasate în zona de sud și au următoarele prețuri de pornire: 35.500 euro pentru o garsonieră, 43.000 euro pentru un apartament cu 2 camere, 56.100 euro pentru apartament cu 3 camere și fac parte din portofoliul agenției SudRezidential.

În estul Bucureștiului, costurile pentru locuințele noi pornesc de la 36.000 euro pentru o garsonieră, 49.800 euro un apartament cu 2 camere și 79.600 euro pentru un apartament cu 3 camere, iar oferte fac parte din portofoliul agenției Estimobiliar.

În vest, garsonierele au prețul începând de la 42.100 euro, apartamentele cu 2 camere costă începând cu 64.000 euro, apartamentele cu 3 camere au prețul de la 88.600 euro și se regăsesc în proiectul Plaza Residence.

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 4.500 euro pentru un teren intravilan de 681mp situat în comuna Valea Doftanei, județ Prahova și face parte din portofoliul agenției Mervani Invest, iar prețul maxim este de 1,6 milioane euro pentru o vilă de lux în Căciulați, județ ILFOV ce are suprafața de 860mp și este vândută direct de proprietar, Marian Mirea,  în cadrul evenimentului

TNI: oferte speciale, promoții, tombole și cadouri pentru vizitatori!!!

Vizitatorii ediției aniversare TNI se bucură de acces la numeroase oferte speciale, discounturi, premii și campanii speciale. Printre acestea se numără: reduceri de 500 EURO la apartamentele din High Class Residence, 1000 EURO discount pentru locuințele din Titan Sun Park, prima curățenie gratuită și servicii de design interior oferite de providerul pentru servicii integrate pentru proprietari, Casta.ro, reducerea avansului minim necesar rezervării la 10% și discount de până la 3% pentru locuințele din Boemia Apartments, dezvoltat de Prima Apartments în centrul Bucureștiului, 3% reducere la casele realizate din fibră de sticlă- concept Inboxlifestyle, GiftCard în valoare de 2.500 EURO Mobexpert / Emag pentru locuințele achiziționate în proiectul Riverside Residence, sau 5.000 EURO reducere la orice vilă achiziționată în proiectul Cristal In Row,etcVizitatorii TNI sunt invitați să se relaxeze, testând gratuit fotoliile de masaj Komoder și în plus pot câștiga prin tragere la sorți unul din premiile speciale oferite de acesta: centură de masaj și ochelari de masaj.

Pentru că o locuință devine ACASĂ doar după ce ai ales un mobilier de calitate care să ți se asorteze personalității tale, Mobexpert, liderul pe piața de mobilier din România s-a alăturat  Târgului Național Imobiliar și le oferă vizitatorilor ediției aniversare TNI vouchere de 10% discount. În plus, Mobexpert organizează și o tombolă în cadrul evenimentului, iar premiul este un GiftCard în valoare de 1.000 lei.

TNI: 2019 cel mai bun an pentru imobiliare din 2009 până acum!

Potrivit raportului realizat de Analize Imobiliare și Imobiliare.ro pentru trimestrul 2 al anului curent, prețurile au încetinit creșterea, iar 2019 se dovedește a fi prielnic pentru segmentul imobiliar. ”Prețurile proprietăților rezidențiale au crescut cu 0,4% în trimestrul al doilea din 2019, comparativ cu cel dintâi, în timp ce ritmul anual de creștere a ajuns la 3,5%, față de 4,6% în cele trei luni anterioare. Sunt toate șansele ca în 2019 să fie finalizate peste 60.000 de locuințe, ceea ce ar face ca acesta să fie cel mai bun an din 2009 până în prezent. În primul trimestru au fost livrate peste 12.700 de locuințe, față de 10.200 în perioada similară a anului trecut. Este vorba despre unități locative în cadrul unor proiecte rezidențiale noi, a căror construcție a început în anii anteriori și care au fost finalizate la începutul anului. “, declară Dorel Niță Head of Data and Research, Imobiliare.ro, partener al Târgului Național Imobiliar TNI

Vezi si:  CUM SĂ EVIȚI RESPINGEREA TRANSPLANTULUI CU CELULE STEM

TNI: târg imobiliar cu finanțare inclusă, gasesti casa si o iei pe loc!

Un eveniment imobiliar nu ar fi complet fără prezența soluțiilor de finanțare prin care nevoia de locuințe se concretizează, devenind cerere. La târgul imobiliar ce începe VINERI, 4 OCTOMBRIE, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentanții OTP Bank, Raiffeisen Bank, Libra Bank și Credit 24 pentru a primi soluția optimă de finanțare

TNI: Românii au început să investească în case de vacanță și aparthoteluri

În ultimii doi ani, piața imobiliară a caselor de vacanță a revenit în interesul românilor, iar tranzacțiile pe acest segment s-au intensificat. În cadrul ediției TNI din 4-6 octombrie, vizitatorii vor găsi foarte multe oferte de case și apartamente de vacanță în zone turistice, cum ar fi Constanța, Valea Prahovei, Brașov, Transilvania, Bulgaria, Spania, Ucraina, Georgia, Moldova, SUA.

Să ai propriul apartament la mare, dar și propria afacere, consider a fi una dintre cele mai bune investiții, mai ales dacă iei și în considerare potențialul litoralului românesc. Anul acesta finalizăm primul bloc din cele 6 din cadrul ansamblului Casa del Mar și suntem în construcție cu alte 3, iar oferta noastră include studiouri, apartamente cu 2 camere și respectiv 3 camereCasa del Mar se definește prin apartamente cu vedere la mare, pe plajă, în cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord, cu prețuri începând de la 48.000 +TVA. Poți achiziționa un apartament pe care să îl folosești atunci când vrei, iar în restul timpului să îl închiriezi. De exemplu, un studio poate fi închiriat cu 80-150 /noapte în funcție de facilitățile oferite, locație, perioada etc. Un apartament de 2 camere se poate închiria cu 150-200 /noapte, iar un apartament de 3 camere cu 250-300 pe noapte. Astfel, dacă luăm în calcul doar 60 zile de chirie, avem următoarea situație ca și medie anuală, respectiv 6000 euro/an pentru un studio, 10.500 euro/an pentru 2 camere și 16.500 euro/an pentru 3 camere“, declară Georgiana Sandu, agenția Alder Concept, agent exclusiv Casa del Mar și First Residence by DE SILVA RESIDENCES

Pentru că acest tip de locuințe sunt din ce în ce mai atractive mai ales ca investiție, dezvoltatorii imobiliari vin și cu facilități suplimentare pentru investitori: Aparthotelurile de 5 stele reprezintă noul trend apărut în industria turismului, iar Nordis, dezvoltator imobiliar de ansambluri premium în București și în țară, a început un astfel de proiect amplu ce va fi prezentat cadrul ediției aniversare a Târgului Național Imobiliar. Nordis Residence Mamaia Beach are data de finalizare în sezonul 2020, se află în cea mai bună locație din Mamaia Nord si va fi cel mai mare hotel de pe litoralul românesc. În plus, Nordis oferă două variante atractive pentru investitori, cum ar fi garantarea unui randament din închiriere începând cu 8% pe an sau închirierea în regim hotelier. declară Alina Enache, Marketing Coordinator Nordis.

Vezi si:  Ce camere video sa alegem pentru anumite sisteme de supraveghere?

Pentru a veni în întâmpinarea clienților cu servicii complete, agențiile imobiliare ce promovează proprietăți de vacanță se ocupă inclusiv de administrare completă. Prezentăm în exclusivitate la ediția aniversară TNI proiectul Black Sea Luxury, dezvoltat în Mamaia Nord, ce propune clienților apartamente de vacanță cu vedere la mare, ce sunt ideale ca investiție în regim normal sau Airbnb. În plus, clienții noștri pot beneficia de servicii de property management dedicat, echipa noastră ocupându-se de tot: de la închiriere în sistem Airbnb și listare pe site-uri de profil pentru a maximiza profiturile, până la coordonarea fluxului de chiriași, gestionarea relației cu chiriașii, întreținerea proprietății și achitarea cheltuielilor lunare“, a declarat Mădălina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Imobiliare.

Legat de piața imobiliară de pe Valea Prahovei, reprezentantul celei mai mari agenții imobiliare din zonă, Mervani Invest, ne-a mărturisit că nișa apartamentelor de vacanță se află pe un trend ascendent. ”Motivul principal al creșterii cererii pe acest segment îl constituie prețurile care sunt foarte avantajoase în comparație cu piața din orașele mari. Spre exemplu o garsonieră în zona pârtiei de ski din Azuga, situată la etajul 3 din 4 costă 18.000, un apartament de 2 camere situat în zona semicentrală din Sinaia are prețul de 29.000, în timp ce un teren de 2800mp în Sinaia are prețul de 19/mp, având toate utilitățile și acces asfaltat.Pentru cei care caută o oportunitate de a investi în turism, ieșim pe piață cu o ofertă super avantajoasă, ce are o rata de amortizare foarte bună.  Este vorba despre un hotel în Sinaia de 30 de camere, restaurant, sală de conferințe și alte facilități la prețul de 900.000 . Față de anii precedenți putem spune că și segmentul proiectelor imobiliare noi s-a revigorat. Din portofoliul agenției Mervani Invest face parte un proiect imobiliar nou în Bușteni, zona Valea Albă, ce are ca termen de finalizare luna aprilie 2020, iar prețurile pornesc de 750/mp construit, fiecare apartament având incluse boxa și locul de parcare. a declarat Andrei Gornea, reprezentantul agenției imobiliare Mervani Invest
ACCES TNI : Intrare gratuită cu APLICATIA mobilă “TNI”

Vizitatorii TNI au acum ACCES GRATUIT la târgul imobiliar din 4-6 octombrie cu aplicația de mobil “TNI” disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! TNI” este PRIMA APLICAȚIE MOBILĂ dedicată unui eveniment imobiliar, prin care organizatorii vin în ajutorul VIZITATORILOR cu ULTIMELE NOUTĂȚI ȘI INOVAȚII,  ajutându-i pe aceștia să aibă acces cât mai facil la informații și la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari de interes.  Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

Târgul Național Imobiliar TNI este de 15 ani evenimentul pieței imobiliare din România!

4-6 OCTOMBRIE 2019

Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: International Real Estate Federation (FIABCI),  National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: Pro Capital Development, Exigent, Străulești Apartments, Palladium Residence, Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment mediatizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Parteneri Media: Casa și grădina; Real Estate Magazine; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament;; Știrile Imobiliare.ro; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Citeste tot comunicatul de presa