Hotelierii romani rivalizeaza in creativitate pentru a-si primi turistii

2 min read

Sectorul hotelier din Romania a fost grav afectat de pandemie deoarece unele restrictii sunt inca in vigoare in unele tari. Unele restaurante nu isi pot primi clientii in interior, doar pe terasa, insa, temperaturile de afara nu fac aceasta experienta tocmai placuta. Hotelurile de la munte, altadata asaltate de turisti in perioada sarbatorilor de iarna au avut foarte putine rezervari, rezervarile au cunoscut o scadere masiva. Drept urmare, patronii trebuie sa dea dovada de creativitate daca vor sa aiba clienti.

Azuga este una din cele mai populare destinatii de vacanta din Romania, in special in randul familiilor cu copii sau in randul pasionatilor de ski si de drumetii. Insa, inainte cu cateva zile de Craciun statiunea era aproape goala. Larisa si-a imaginat pentru hotelul sau o modalitate creativa de a trece peste aceasta situatie dificila, “wegloos”.

Initial, aceasta a fost gandita drept o modalitate de a face ceva unic in Romania explica Larisa Puscau si aceasta din urma considera ca este o idee excelenta, mai ales cu aceasta pandemie deoarece oamenii sunt dornici sa iasa din casa si sa calatoreasca.

La aproximativ 20 de kilometri distanta, la Predeal, Mugur si Roxana profita in egala masura de peisajele montane si de un pahar de vin intr-un alt tip de iglu, instalat in gradina restaurantului. Numerosii lor prieteni cu care aveau obiceiul sa calatoreasca le lipsesc cu siguranta insa, spera ca in 2021 sa revina totul la normal.

Mugur spune ca locuieste in Belgia insa s-a nascut in Romania si ca spera ca anul acest va reusi sa calatoreasca mai mult, ca pandemia va trece si totul va reveni la normal.

Romania vrea sa parieze anul acesta pe ecoturism si propune locuri izolate si private pentru toti cei care fug de marea aglomerata in sezonul cald: Moldova, Transilvania si Delta Dunarii vor fi in voga anul acesta.

2 thoughts on “Hotelierii romani rivalizeaza in creativitate pentru a-si primi turistii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *