Home Media & Marketing PlayPlay: o solutie video eficienta pentru o comunicare de impact
Media & Marketing

PlayPlay: o solutie video eficienta pentru o comunicare de impact

Imaginata pentru a facilita viata de zi cu zi a utilizatorilor sai, PlayPlay este o platforma de montare video online intuitiva. Usor de folosit, permite crearea de continuturi video percutante in doar cateva minute.

Ce este PlayPlay?

Lansata in anul 2017, PlayPlay este o platforma de creare de continut video, extrem de populara in ultimii ani. Acest succes se afla in stransa legatura cu calitatea ofertei propuse. Mai mult decat o simpla solutie de montaj video, PlayPlay isi invita toti colaboratorii, debutanti sau persoane care dispun de solide cunostinte video, sa conceapa clipuri video reusite, de impact. Este nevoie de doar cateva minute pentru a-ti da seama cum functioneaza aceasta platforma.
Pe social media, clipurile video genereaza cu pana la 30% de interactiuni in plus decat imaginile statice. In timp de 99% din profesionistii din marketing au in vedere utilizarea continutului video in viitorul apropiat si inclusiv in anul 2023, acest format este in ziua de azi unul absolut esential pentru o comunicare de companie reusita. Pe retelele sociale clipurile video genereaza cu 1200% mai multe distribuiri decat imaginile si textele combinate ceea ce nu face decat sa sporeasca ideea de comunicare.

Flexibilitatea formatului vine cu mai multe avantaje pentru strategia ta:

– Prezentarea companiei tale sau produselor pe care le pui la vanzare;
– Comunicare evenementiala;
– Tutoriale;
– Comunicare interna;

Vezi si:  Bugetul Disney+ a depasit 8 miliarde de dolari

O solutie gandita pentru a facilita viata de zi cu zi a echipelor de comunicare

PlayPlay se adreseaza tuturor echipelor de comunicare si de marketing, indiferent de sectorul de activitate. Nu este nevoie sa fii expert in video, platforma este extrem de usor de folosit. PlayPlay permite transformarea fiecarei idei intr-un video de companie percutant:

– Mesajele difuzate de companie pentru comunicarea interna cat si externa sunt clare, usor de inteles;
– Discursul de marca acopera o audienta larga;
– Impactul continutului este optim. Formatul este gandit astfel incat sa raspunda constrangerilor impuse de un site cat si de platformele sociale.

Sursa: https://www.journaldunet.com/ebusiness/crm-marketing/1514329-playplay-une-solution-video-efficace-pour-une-communication-impactante/

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *