Home Media & Marketing Disney+ isi continua ascensiunea si pune si mai tare sub presiune Netflix care se afla pe o panta descendenta
Media & Marketing

Disney+ isi continua ascensiunea si pune si mai tare sub presiune Netflix care se afla pe o panta descendenta

Gigantul in ale divertismentului, Disney a inregistrat o noua crestere surprinzatoare a numarului de abonati de pe platforma de streaming, in crestere cu numai putin de 33%.

Doua sali, doua atmosferi diferite. Disney a inregistrat o noua crestere spectaculoasa a abonatilor pe platforma de streaming Disney+, nava amiral a noii sale strategii, punand sub presiune platforma Netflix, a carui numar de abonati stagneaza. Disney+ a ajuns la un numar de 137,7 milioane de abonati, a avut parte de o crestere de 33% intr-un singur an. Intre sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii aprilie, grupul Burbank (California) a castigat numai putin de 7,9 milioane de abonati. Cifra este in contrast cu cea afisata de cel mai mare rival al sau Netflix care a pierdut numai putin de 200 000 de conturi in aceeasi perioada in timp ce platforma nu a avut parte de o asemnea scadere de ani de zile (aproximativ 10).

Disney+ este pe cale sa detroneze Netflix?

Adaugand ESPN+, platforma de streaming specializata in sport si Hulu, mai orientata spre adulti decat Disney+, Disney numara numai putin de 205 milioanede abonati la inceput de aprilie, chiar daca unii utilizatori au optat pentru o o formula care propune cele trei servicii la un pret extrem de avantajos (20 de dolari pe luna spre deosebire de 28 in Statele Unite ale Americii). Directorul general, Bob Chapek, a indicat faptul ca Disney avea intentia sa ajunga de la 230 la 260 de milioane de abonati pana in 2024 un lucru care ar putea sa devanseze Netflix care, actualmente, numara 221 de milioane de conturi.
Pentru a-si accelera aceasta crestere, platforma se bazeaza pe lansarea unei oferte care implica publicitate pana la sfarsitul anului in Statele Unit ale Americii.
Tranzitia nu va fi pe termen scurt deoarece Disney inca beneficiaza de venituri importante din partea abonamentelor.

Vezi si:  Cele mai vizibile branduri de electro retail in online si pe Facebook in luna noiembrie 2017

Sursa: https://www.20minutes.fr/arts-stars/medias/3288783-20220512-streaming-disney-poursuit-ascension-met-peu-plus-sous-pression-netflix-pente-descendante

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *