De ce Museum of Senses este o idee buna pentru o iesire cu echipa?

3 min read

A venit frigul si suntem din ce in ce mai prost dispusi, cheful vine din ce in ce mai greu si zilele petrecute la birou par din ce in ce mai lungi. Este firesc, a trecut vara, in care puteam face diverse activitati care sa ne scoata din monotonie si am ramas fara prea multe de facut. Deci ce facem sa iesim din banal? De iesit in oras suntem satui, la fel si de mers la cinematograf… Care ar fi solutia pentru un lucru cu adevarat diferit? O iesire cu toti colegii poate sa nu para o optiune potrivita, la prima vedere… Este ea necesara oare?

Iesitul in echipa – moft sau necesitate?

Desi poate la prima vedere poate nu pare, dar orice activitate pe care o facem impreuna cu echipa noastra are o importanta extrem de mare. Cand auzim de team-building, multi dintre noi ne ducem rapid cu gandul inspre un weekend la munte sau la mare, in care se organizeaza diverse activitati si o binemeritata petrecere. Cu toate acestea, team-building se refera la sudarea echipei, iar asta se poate concretiza chiar si intr-o iesire impreuna, dupa program.

Vezi si:  Sfaturi pentru identificarea si dezvoltarea competentelor colaboratorilor mai talentati

Citeste mai jos

Exista o multime de activitati cu ajutorul carora ne putem apropia de colegii nostri, dar acestea trebuie sa aiba loc neaparat undeva in afara biroului.

Ce putem face cu echipa in Bucuresti, in timpul saptamanii?

Dupa cum stim deja, anul trecut a fost deschis in Bucuresti un muzeu inedit, in care sunt puse in prim-plan simturile noastre. Este „altfel”  Museum of Senses este intr-un important punct din Bucuresti, in Afi Cotroceni. La indemana oricui, aproape de metrou, de tramvai si de autobuz. Nu este greu de ajuns, deci este un loc propice pentru o deplasare alaturi de colegi.

 

Ce se poate face la Museum of Senses?

Ei bine, fiind un muzeu special, nu este loc pentru plictiseala, ci doar pentru distractie! Camerele muzeului sunt facute in asa fel incat sa te faca sa “uiti realitatea asa cum o stii”, asa cum spune chiar site-ul oficial. Bucura-te alaturi de colegii tai de camera infinita, inconjurata de oglinzi, stati pe patul de cuie si creati-va propriile holograme! Veti avea ocazia sa radeti, sa va bucurati ca niste copii si sa schimbati atmosfera inchisa de la birou. Veti avea ce sa povestiti si de ce sa va amuzati in zilele ce urmeaza!

Vezi si:  Cum sa devii un manager eficient

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:


  • Portal Management
    Business Lifestyle


    Tehnici de vanzare

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Mai mult decat atat, este un loc perfect pentru facut fotografii si, deci, amintiri placute. Este unul dintre cele mai “instagramabile” locuri din Bucuresti…  Nici nu-i de mirare, daca ne gandim ca ai ocazia sa te fotografiezi inclusiv intr-o camera cu susul in jos!

Asadar, pentru o dupa amiaza faina petrecuta cu echipa rezerva locuri la Museum of Senses! Grupurile de 10 persoane sau mai multe primesc reducere 10%, deci iata un motiv in plus sa incerci.

 

The post De ce Museum of Senses este o idee buna pentru o iesire cu echipa? appeared first on Portal Management.

Citeste tot articolul