Cum sa lansezi un start-up. Cateva sfaturi

2 min read

Proiectul pare entuziast si cere putine lucruri pentru inceput. Insa, este bine sa respecti cateva etape importante.

Examinarea perspectivelor in materie de investitie, verificarea daca proiectul este unul rentabil si de lunga durata, stabilirea unui studiu de piata, lansarea unui prototip daca este nevoie, optimizarea vizibilitatii…exista o multime de lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa creezi un start-up.

Stabilirea unui model de business coerent. Proiectul raspunde asteptarilor publicului tintit? Nu este un simplu efect al modei? Un studiu de piata si, pe cat posibil, oportunitatea de a testa produsul prin intermediul unui prototip, iti permite sa vezi mai clar si sa verifici viabilitatea unui produs.

Stabilirea fondurilor necesare creerii unui start-up. Un tanar antreprenor are mult mai multe posibilitati in fata atunci cand este la inceput de drum. Nu ezita sa ceri mai multe informatii atunci cand te afli la inceput de drum pentru a te asigura de faptul ca vei face ceea ce trebuie si ca te vei bucura de succesul scontat. Intereseaza-te cu privire la diferitele formule existente. Exista crowdfunding spre exemplu, ceea ce inseamna ca un antreprenor nu va avea decat un singru intermediar care va participa la actionariatul proiectului si la cresterea capitalului.

Vezi si:  LG G7 ThinQ, prezentat oficial: accent pe AI, cameră, sunet și ecran

Constituirea unei societati. Un start-up este cel mai adesea un proiect condus de mai multi prieteni animati de o singura idee comuna. Trebuie deci sa stabilesti maniera in care se vor derula aceste lucruri in cadrul companiei. Atunci cand se incepe activitatea unui start-up, cel mai adesea este vorba de o activitate in persoana fizica. Insa, cel mai adesea, un start-up se transforma intr-o societate in adevaratul sens al cuvantului, mai ales daca se bucura de succes inca de la inceput, cu toate avantajele fiscale care decurg din acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *