Home Investitii Cum ne investim banii in mod inteligent?
Investitii

Cum ne investim banii in mod inteligent?

Te intrebi si tu cum ai putea sa iti investesti banii in mod inteligent? Unde sa iti plasezi banii? Care sunt greselile de evitat?

Cum sa iti plasezi banii?
Poate ca, in ziua de azi ai reusit sa strangi un mic capital pe care ai dori sa il investesti intr-un anumit domeniu. A investi atunci cand esti tanar reprezinta cea mai buna solutie dar atunci cand suntem mai in varsta suntem mai intelepti.

Chiar daca vrei sa iti investesti banii, sfatul nostru este acela de a avea o mica rezerva de bani in cazul in care lucrurile nu decurg asa cum iti doresti. Odata ce aceasta rezerva de bani exista, poti sa iti investesti banii cu usurinta si sa iti fructifici capitalul.

Asigurari de viata. Citim peste tot ca asigurarile de viata reprezinta o investitie preferata de multe persoane. Insa nu este in mod obligatoriu o super investitie. Exista sume de intrare de care trebuie sa tii cont. In plus, pentru ca fiscalitatea cu privire la asigurarea ta de viata sa fie mai interesanta, trebuie sa lasi banii mai mult timp.

Imobiliare. Imbobiliarele reprezinta o investitie eficienta in sensul ca reprezinta o investie sigura, care ofera securitate. A detine un patrimoniu este un lucru interesant. Putem face afaceri bune in imobiliare dar si afaceri proaste. Va sfatuim sa nu cumparati orice, la orice pret. O buna investitie imobiliara ar trebui sa iti ofere o rentabilitate de aproximativ 7% si acest lucru este foarte bun.

Vezi si:  Nespresso investeste 117 milioane de franci pentru a mari una din uzinele sale din Elvetia

Bursa. Multora le este teama sa investeasca in bursa deoarece este un lucru destul de riscant. Insa, daca nu cumperi actiunile la intamplare, nimic rau nu se va intampla. Poti apela la un expert in domeniu pentru a te indruma la inceput. Noi te sfatuim sa ai un portofoliu cat mai variat. Invata sa iti cunosti piata pentru a cunoaste eventualele oportunitati dar si capcanele potentiale.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Join the Conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *