Home Lifestyle Cele mai scumpe obiecte din lume
Lifestyle

Cele mai scumpe obiecte din lume

Obisnuite sau inutile, urmatoarele obiecte te vor surprinde deoarece nu ti-ai imagina ca trebuie sa scoti din buzunar o suma astronomica pentru a le achizitiona. Iata care sunt acestea.

Cel mai scump stilou din lume (editie limitata). Montblanc si Van Cleef & Arpels au creat un stilou cu bila in valoare de 730 000 de dolari. Botezat Mytery Masterpiece, este ornat cu 840 de diamante si 20 de carate de pietre pretioase. Doar noua exemplare au fost create si fiecare bucata in parte necesita o munca de un an si jumatate.

Cea mai scumpa cada din lume. Iata cada Baldi cea mai scumpa cada din lume. Cantareste peste 1814 kilograme si pretul sau de vanzare a fost fixat la 845 000 de dolari. Obiectul scoate in evidenta frumusetea bruta a cristalului precum si bogatia proprietarului sau.

Cel mai scump caine din lume. Un mastiff tibetan a fost vandut la pretul de 1,5 milioane de dolari in 2011, un milionar chinez fiind cel care l-a achizitionat. Cainele se numeste Big Splash.

Cel mai scump pian din lume. Piano Crystal folosit in timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing a fost vandut la pretul de 3,2 milioane de dolari.
Cel mai scump covor din lume. Un covor de 5,5 metri pe 5,8 metri datand din jumatatea secolului 18 si apartinand lui Louis XV Savonnerie a fost vandut pentru pretul de 4,4 milioane de dolari in 2000.

Vezi si:  Falimentul operatorului britanic Thomas Cook declanseaza un tsunami pe piata turismului din intreaga lume

Cea mai scumpa tableta din lume. Marca de lux Stuart Hughes a conceput iPad 2 Gold History cu o valoare de 8 milioane de dolari. Logoul este incrustat cu aur, diamante, cu 53 de pietre pretioase, diamante de 12,5 carate si chiar dintr-un os de dinozaur.

Cel mai scump sutien din lume. Sutienul Heavenly Star de la Victoria’s Secret este alcatuit din 1200 de safire de culoarea roz in centru avand un smarald de 90 de carate. Doar diamantele au o valoare de 10,6 milioane de dolari, valoarea totala a sutientului fiind de 12,5 milioane de dolari.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *