In ce investim in 2023

2 min read

Inceputul anului 2023 este din ce in ce mai aproape iar cei care vor sa isi investeasca banii sunt interesati de diferite optiuni de investitii. In mod firesc, situatia actuala de incertitudine determina tot mai multe gospodarii sa gaseasca modalitati sigure de a-si investi economiile si de a le face sa creasca fara riscuri sau cu riscuri cat mai mici. Pentru a va ajuta in planurile dumneavoastra, iata care sunt cele mai bune investitii pentru 2023.

Imobiliare

Romanii apreciaza investitiile in imobiliare deoarece le considera a fi o investitie sigura. Desi investitia in imobiliare necesita o buna cunoastere a pietei, timp de gestionare si, adesea, contractarea de credite bancare, este posibil sa se diversifice tipurile de proprietati si sa se beneficieze astfel de numeroasele avantaje acordate de stat.

Inchirierea de imobile este deosebit de populara si reprezinta una dintre investitiile cu cea mai rapida crestere. De la apartamentul sau casa pe care o amenajati si o inchiriati la locuinte de serviciu, pana la cazarea pe termen scurt (tip Airbnb), exista multe solutii.

Aur

Aurul este o investitie atractiva, desi intriganta. In orice caz, pretul sau creste atunci cand piata bursiera scade. Dar aurul este o investitie care este interesanta doar pe termen lung sau foarte lung.

Pentru cine este potrivita aceasta investitie?

Aurul virtual este mai atractiv decat aurul fizic, dar trebuie sa fii un bun cunoscator si sa apelezi la site-uri recunoscute pentru a limita riscurile.

Criptomonedele

O investitie relativ tanara, criptomoneda castiga din ce in ce mai multi adepti si ofera un randament foarte atractiv pe termen lung. Cu toate acestea, trebuie sa puteti sa-i dedicati mult timp si nu exista inca suficienta retrospectiva pentru a stabili un raport rentabilitate/risc clar. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca ar trebui sa vorbim de fapt de criptomonede la plural, deoarece pe piata exista peste 14.000 de criptomonede, iar altele noi sunt create in mod constant.

Pentru cine este potrivita aceasta investitie?

Criptomonedele sunt rezervate investitorilor care au timp sa le descifreze si sa le inteleaga complexitatea. Este mai bine sa nu mizam totul pe acest mediu care este inca tanar.

Sursa: https://www.financierement.fr/dossier-614-investissement-top-10-meilleurs-placements.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *