Home Idei de afaceri Cele mai insolite idei de afaceri
Idei de afaceri

Cele mai insolite idei de afaceri

In materie de antreprenoriat trebuie sa fii inovant, cu totii stim acest lucru. Si, crearea unei afaceri online nu face exceptie de la regula. Un concept pe care persoanele care au fondat companiile din lista noastra l-au inteles foarte bine. Chiar daca aceste idei de afaceri ti se par nebune, acesti antreprenori au reusit sa se bucure de un succes enorm.

Capre pentru a tunde peluza

Cu totii suntem preocupati de mediul inconjurator si acest lucru ne determina sa luam unele masuri mai putin obsinuite. Este si cazul companiei Rent a Ruminant care propune inchirierea de capre pentru a tunde peluza. Aceasta idee a sedus in egala masura si crescatorii francezi deoarece deja unii au inceput sa ofere serviciile animalelor unor companii sau unor persoane fizice.

Bijuterii provenite din deseuri

De mai multi ani deja, compania Cinderella Garbage, cu sediul in Montreal, propune bijuterii provenite din deseuri domestice si industriale. Pietrele folosite pentru a infrumuseta aceste bijuterii sun trezultatul transformarii unor deseuri. Cinderella Garbage a semnat un contract exclusiv cu PyroGenesis, firma care opereaza aceste transformari.

Pisici pentru a scapa de stres

Ideea crearii urmatoarei companii despre care vorbim este si mai originala insa functioneaza de minune fara probleme. De mai bine de 10 ani gasim in Japonia si in Taiwan cafenele in care putem consuma cafea mangaind in acelasi timp pisici sau jucandu-ne cu ele. Aceste localuri seamana cu apartamente si le permite oamenilor sa isi diminueze nivelul de stres.

Vezi si:  Idei de afaceri profitabile pentru tineri in 2021

Inchiriaza un tata

In Japonia poti inchiria absolut orice…chiar si un tata. Compania Hagemashi Tai ofera serviciul de inchiriere al unor actori care joaca rolul de prieteni sau de membri ai familiei. Datorita acestei idei, o mama celibatara poate plati serviciile unui tata fals care organizeaza gratare sau duce copilul la scoala. Noua ni se pare putin cam ciudat…voua nu?

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *