Home NEWS ALERT Plexus continua investiția in locatia sa din Oradea
NEWS ALERT

Plexus continua investiția in locatia sa din Oradea

Oradea, Decembrie 05, 2017 – Plexus Corp, lider mondial în furnizarea de servicii de proiectare și dezvoltare, producție, soluții de aprovizionare și servicii post-vânzare, își intensifică investițiile în Oradea continuând extinderea Centrului de Design Oradea. Această extindere, va permite companiei Plexus, să susțină creșterea continuă a cererii de servicii de proiectare și inginerie, de la clienții din EMEA.
Plexus a înregistrat o creștere anuală a cererii pentru servicii de proiectare și inginerie, în special pentru dezvoltarea de solutii de testare, de la deschiderea pentru prima dată a centrului de design din România în 2013. Investiția în această locatie, ridica investiția totală Plexus în Oradea la peste 50 de milioane de dolari. În ultimul exercițiu fiscal, veniturile Plexus EMEA au înregistrat o creștere de 13%, iar extinderea centrului său de design de ultimă generație, cu legături directe cu producția la fața locului, va răspunde cererii în creștere pentru serviciile sale din regiune.
Pe lângă colaborarea strânsă cu echipa de producție Plexus din Oradea, grupul de ingineri de testare va colabora cu echipe din alte șapte centre de proiectare Plexus la nivel global și cel mai frecvent cu centrele de design din Darmstadt, Germania și Livingston, Scoția, pentru a asigura strategii eficiente de testare pentru fiecare produs în curs de dezvoltare. Această extindere va avea ca rezultat beneficii pozitive pentru clienții Plexus EMEA , deoarece aduce atât proiectarea, cât și procesul de fabricație mai aproape, accelerând livrarea produselor pe piată cât si îmbunătățirea calității produselor.
Chie-Wen Chung, Director de Operațiuni al Centrului de Design Oradea, a comentat: „Echipa noastră continuă să crească. Suntem în mod activ în recrutarea de ingineri cu abilitățile necesare pentru a ni se alătura în construirea viitorului pentru clienții noștri. Noul nostru centru de testare oferă un mediu excelent de dezvoltare pentru angajații noștri permițându-le să colaboreze cu ușurință cu colegii lor din producție. „
Oliver Mihm, președintele regional al EMEA, a declarat: „Expansiunea din Oradea mărește capacitățile de proiectare și inginerie ale Plexus, pentru toți clienții și în special pentru cei cu cerințe de introducere a noilor produse în regiune. Astfel asigurându-se strategii de testare excepționale care vor optimiza planurile de lansare pe piata în cel mai eficient mod posibil. Am vrut să creăm un spațiu dedicat, cu acces direct la secțiile de producție și un spațiu de laborator suplimentar pentru a permite echipei în expansiune să fie eficientă „.
Companiile care utilizează serviciile oferite de Centrul de Design Oradea includ lideri de piață în sectoarele Medical, Industrial & Comercial, Aerospațial, Apărare si Comunicații.

Vezi si:  Ce camere video sa alegem pentru anumite sisteme de supraveghere?

Citeste tot comunicatul de presa

Arata prietenilor!