Home Turism Noul Future District din Dubai, un amestec de business si glamour
Turism

Noul Future District din Dubai, un amestec de business si glamour

Dubai este intr-o evolutie constanta: indraznet si ambitios, acest emirat are privirea intoarsa spre viitor si, de altfel, cel mai nou cartier din Dubai s-a inspirat din acest principiu, fiind botezat Future District.

Future District din Dubai regrupeaza trei mari centre: Centrul International de Finante, World Trade Center si Emirates Towers. Este un centru economic infloritor, insa, in egala masura, stie sa amestece afacerile cu placerea.

Odata cu deschiderea centrului comercial Gate Avenue, oferta de shopping se imbogateste si mesele de afaceri ies din obsinuit datorita unor nume precum Gaia si Tresind, frecventate de membrii familiei regale si reputate pe plan international.

Arta viitorului. Arta atrage si ea o multime de vizitatori. Acestia pot descoperi galeriile-buticuri Gate Village si expozitiile temporare organizate in gradina de vara din cadrul ICD Brookfield Place. Cu cele sapte etaje de spatiu de expunere, ultimul monument nascut, este Museum of the Future.
Perspective de lux. Primul zgarie-nori din Dubai, terminat in 1979 este Sheikh Rashid Tower din cadrul World Trade Center. Il regasim in sanul Future District. Pentru a reuni totul intr-o singura perspectiva, nimic nu poate fi mai potrivit decat Dubai Frame care se situeaza la zece minute distanta si care ofera o panorama asupra vechiului si noului Dubai. Unul din hotelurile de cinci stele din cartier, Four Seasons, ofera unei calatorii de afaceri o noua dimensiune.

Vezi si:  Kuwait Airways revine in Romania pentru o noua selectie si angajare de stewardese

Vilele construite in acest nou cartier al viitorului utilizeaza energie solara si facturile detinatorilor sunt mult mai mici, cu aproximativ 50% fata de restul locuitorilor din alte zone ale Dubaiului.

Una din cele mai mari provocari intampinate de Dubai este aceea referitoare la productia de alimente. Dar s-a gasit si pentru acest lucru o solutie, sub forma unor biodomuri in care temperatura reuseste sa ramana constanta pe toata perioada anului si pentru irigare se foloseste aceeasi apa menajera reciclata.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *