Categories
Companii

Infiintare SRL, PFA, II, SA Galati

Venim in intampinarea d-vstra cu informatii utile, promte, actuale pentru a debuta cu succes si prosperitate in afaceri.

O reusita in afaceri nu presupune numai potentialul capitalului de investitie, de aceea cabinetul nostru cu profesionalism, maxima responsabilitate si competenta, va ofera consultanta gratuita in alegerea formei de organizare, obiectiv de activitate, plata inpozitului, plata T.V.A.precum si autorizarea functionarii societatii.

Juristii nostrii vor concepe si vor completa formularele necesare infiintarii societatii (SRL, SA, II, IF, PFA) pentru a micsora durata inregistrarii.

Serviciile noastre sunt de o inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialitate in domeniul fiscal, financiar contabil si juridic, astfel incat sa va desfasurati in deplina legitimitate afacerea.

Apeland la noi pe langa garantia – “lucrului bine facut”- a actelor si documentelor bine facute si intocmite conform normelor si legilor in vigoare, aveti avantajul scutirii de birocratismul arhicunoscut, si cum in afaceri motto-ul principal este “time is money” va asteptam sa apelati cu toata increderea, si va vom raspunde cu promtitudine.

Accessati pagina de Facebook aici.

Nu mai pierdeti timpul la Registrul Comertului Galati.