Home Turism In Maldive, un complex hotelier lanseaza un pachet turistic nelimitat
Turism

In Maldive, un complex hotelier lanseaza un pachet turistic nelimitat

Turistii care au capacitatea de a scoate 30 000 de dolari din buzunar vor beneficia de accesul nelimitat la un bungalow pentru doua persoane in Maldive, pe intreaga durata a anului 2021. Complexul hotelier local, Anantara Veli propune de fapt in acest pret un abonament anual care cuprinde in egala masura transportul de la si spre aeroport precum si micul-dejun. Sectorul turismului este capital pentru tara si coronavirus a facut si aici ravagii.

Oferta imaginata de responsabilii din cadrul hotelului Anantara Veli cuprinde in egala masura tranferul de la si spre aeroport precum si micul-dejun. Pachetul turistic propune in egala masura o multime de reduceri precum sedinte de ingrijiri ayurvedice la spa sau practicarea surfului, scufundari sau inot. De altfel, cursuri de gatit sunt organizate in sanul hotelului.

Turismul, un sector primordial
Oferta nelimitata are drept scop atragerea de turisti in Maldive in plina pandemie mondiala cu coronavirus. 12 persoane au murit, rapuse de coronavirus in tara inca de le debutul epidemiei, in timp ce 12 059 de cazuri confirmate de boala au fost inregistrate de catre universitatea Johns Hopkins. Maldive si-a redeschis granitele, primind din nou vizitatori straini pe teritoriile sale.

Economia nationala se bazeaza in special pe activitatea turistica. Infrastructurile din tara si fizionomia arhipleagului limiteaza de altfel riscurile de propagare a virusului. Majoritatea resedintelor care le ofera turistilor cazare se afla de fapt pe insule private, izolate, pe care densitatea populatiei este mult mai scazuta, de unde si riscurile de infectare cu coronavirus sunt si ele mai scazute.

Vezi si:  Google Flights foloseste inteligenta artificiala ca sa estimeze intarzierile avioanelor

Conform CNN, aceasta oferta, care este interzisa copiilor, propune o multime de reduceri. Aceasta este o idee care ar putea fi preluata de mai multe tari in care turismul a fost afectat din cauza pandemiei cu coronavirus.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *