Home Idei de afaceri Idei de afaceri in care sa te lansezi in 2021
Idei de afaceri

Idei de afaceri in care sa te lansezi in 2021

Esti in cautarea unei idei de afacere pentru anul 2021? Iata o selectie a celor mai promitatoare idei de afaceri, ideale pentru noul an ce vine, unele fiind deja dezvoltate sub franciza in timp ce altele sunt inca in stadiu de prototip.

Lanseaza-te in papetarie, birotica si materiale scolare. Produsele de papetarie si de birotica fac parte din strictul necesar al oricarei firme. Chiar daca exista deja numeroase companii in acest domeniu, cu siguranta vei reusi sa te bucuri si tu de succes daca alegi sa activezi in acest domeniu.

Bere self-service…un concept inovator. La noi inca acest concept nu este dezvoltat insa, la Au Fût et à Mesure, se pune la dispozitia clientilor robinete de bere, self-service.

Nebunia food truck-urilor. Au trecut cativa ani buni de cand primul food truck si-a facut aparitia pe piata insa si in ziua de azi se bucura de un succes rasunator. Toate specialitatile se pot regasi intr-un astfel de camion, nu doar clasicii burgeri, chiar si specialitati dulci precum clatitele.

Saloane de frumusete. Cu totii dedicam un anumit timp frumusetii exterioare si esteticii. O mare parte din noi frecventam des saloanele de frumusete si, francizele din acest sector se bucura de un succes rasunator. Marci precum Body Minute, Citron sau Carlance sunt cunoscute in intreaga lume.

Vezi si:  Idei de afaceri online pentru a te lansa

Sanatate si nutritie. Din moment ce numeroasele diete incercate nu au avut efectele scontate, ne putem indrepta atentia spre antrenori specializati in sanatate si nutritiv, specializati in reechilibrare alimentara pentru a ne sculpta un corp de vis pentru a fi pregatiti pentru a ne afisa in costum de baie. Numeroase sunt companiile specializate in acest domeniu precum Dietplus, Fitness Boutique. Cu siguranta daca te vei specializa si tu in acest domeniu te vei bucura de succes deoarece numeroase sunt persoanele care au probleme cu silueta.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *