Categories
Idei de afaceri

Iata cele mai profitabile 5 idei de afaceri mici si cu bani putini

Iata cele mai profitabile 5 idei de afaceri mici si cu bani putini

20/06/2012

| comenteaza acest articol

1. Atelier de Fimo. Fimo este un material usor de modelat, relativ ieftin, foarte flexibil si ofera numeroase combinatii pentru diverse accesorii si bijuterii. Modelarea pastei polimerice reprezinta una dintre cele mai simple si interesante oportunitati de afaceri.

2. Confectionarea accesoriilor handmade. Fie ca dorim sa ne specializam pe confectionarea bijuteriilor, gablonturilor, martisoarelor, invitatiilor, felicitarilor sau jucariilor, toate sunt potentiale surse de profit pentru cei care doresc sa intreprinda o activitate placuta si simpla.

3. Realizarea lumanarilor decorative. Lumanarile decorative se vand in mod constant, indiferent de sezon si mai ales in preajma sarbatorilor de peste an. Lumanarile sunt unele dintre produsele pe care le putem realiza si la domiciliu, un unelte si ustensile simple, necostisitoare.

4. Realizarea sapunurilor 100% naturale. Sapunurile 100% naturale pot lua numeroase forme si pot integra ingrediente variate, de la scortisoara, la alge marine, la frunze de ceai verde sau praf de coaja de nuca. Optiunile sunt numeroase si toate produsele rezultate sunt extrem de bine vandute in mediul online si in cel offline.

5. Realizarea produselor cosmetice 100% naturale. Creme, lotiuni, parfumuri, demachiante si nu numai … iata cateva dintre produsele cosmetice 100% naturale, produse pe care le puteti realiza la domiciliu, cu bani putini si eforturi reduse.