Home Imobiliare Gerard Depardieu si-a vandut in cele din urma casa din Nechin insa nu a facut o afacere foarte buna
Imobiliare

Gerard Depardieu si-a vandut in cele din urma casa din Nechin insa nu a facut o afacere foarte buna

Actorul cumparase casa in 2012, in Belgia pentru suma de 1,2 milioane de euro si a incercat timp de mai multi ani sa o vanda, fara succes insa.

In cele din urma, a reusit sa vanda casa de la Nechin din Belgia. Insa, monstrul cinematografiei franceze a incercat timp de mai multi ani sa gaseasca un cumparator si a pierdut mai multi bani din aceasta cauza. Actorul a cumparat Villa White Cloud la un pret de 1,2 milioane de euro in 2012 situata intr-o comuna belgiana, in apropiere de granita cu Franta. Un “exil” care se explica prin motive financiare, dupa sosirea lui François Hollande la putere la acea vreme.

Transformata in casa de oaspeti, din ce in ce mai putin rentabila de-a lungul trecerii anilor si folosita drept sediu social pentru societatile sale, aceasta casa s-a dovedit a fi o prapastie financiara pentru cunoscutul actor. Acest bun imobiliar a fost pus la vanzare pentru prima data in 2017, apoi in 2019, cu un pret care a scazut pe masura trecerii timpului. Astfel, de la un pret initial de 1,2 milioane de euro a scazut la 800 000 de euro doi ani mai tarziu. In cele din urma, Villa White Cloud a fost vanduta la un pret de 500 000 de euro conform informatiilor din presa belgiana.

Vezi si:  Ce proiecte rezidentiale din Capitala vor fi lansate la Salonul Imobiliar Bucuresti

Nu a fost o afacere imobiliara foarte buna pentru actor, care inca nu a dat niciun comunicat oficial cu privire la acest subiect. Printre “rarele” amintiri pe care le pastreaza din Belgia actorul se poate mandri cu titlul de cetatean de onoare al comunei Estaimpuis, o comuna de care depinde si satul Nechin. Cat despre locuitorii din Nechin, acestia risca sa isi aminteasca inca multa vreme de inaugurarea casei, la care au participat numai putin 200 de persoane, imaginile fiind facute publice abia cativa ani mai tarziu.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *