Categories
Companii

Fiat a lansat astazi in Romania a treia generatie a modelului Panda

Fiat a lansat astazi in Romania a treia generatie a modelului Panda

20/06/2012

| comenteaza acest articol

Fiat a lansat astăzi în România a treia generaţie a modelului Panda. Modelul citadin pleacă de la 11.550 de euro în versiune pe benzină de 1.2 litri şi 69 de cai putere. Cu oferta de lansare însă, preţul ajunge la doar 9950 de euro.

Fiat lansează astăzi în România noua generaţie Panda. Modelul de clasă mini al italienilor, un best-seller în generaţia anterioară, vine să reediteze succesul şi să cucerească publicul autohton cu un design nou şi dimensiuni ceva mai generoase.

A treia generaţie Panda vine cu o lungime de 365 cm, o lăţime de 164 cm şi o înălţime de 155 cm. Dimensiunile mai mari garantează un spaţiu interior generos şi unul dintre cele mai încăpătoare portbagaje din segment: 225 de litri. Capacitatea poate creşte la 260 şi 870 de litri atunci când se rabatează bancheta.

Panda nu impresionează numai prin noile dimensiuni ci şi prin versatilitate, clienţii putând comanda modelul în varianta cu 4 sau 5 locuri, cu banchetă rabatată 50/50 sau 60/40. Fiat promite şi un grad de personalizare ridicat pentru noul său model, clienţii având de ales între 10 culori de caroserie şi 9 pentru interior.

Nivelurile de echipare vor fi trei la număr, Pop, Easy şi Lounge. Ele vor putea fi completate de o serie de echipamente de ultimă generaţie cum ar fi: sistemul Low Speed Collision Mitigation System (LCSM), care evită accidentele petrecute în oraş la viteze mici, dar şi Smart Fuel, o inovaţie care împiedică alimentarea maşinii cu un carburant greşit.

Vezi si:  Ce cumpără Vodafone: cum a evoluat în prima jumătate a anului numărul de clienţi ai UPC România

Noul Fiat Panda vine cu un preţ de pornire de 11.550 de euro în România. Pentru aceşti bani, clientul român primeşte motorizare de 1.2 litri şi 69 de cai putere alături de echiparea Pop, care include în standard 4 airbaguri, ABS şi EBD, închidere centralizată, servodirecţie electrică Dual-Drive şi Smart Fuel System. Fiat oferă şi un preţ special de lansare, care este de numai 9950 de euro.

Cel mai scump Panda ajunge până la 14.750 de euro cu TVA, în versiunea echipată cu motorul TwinAir şi echiparea de top Lounge. Pentru diesel, clienţii vor plăti începând cu 15.000 de euro.

Deşi noua generaţie Panda se lansează astăzi, Fiat nu va pensiona vechiul model pe piaţa din România. El va rămâne în continuare în oferta italienilor sub denumirea Panda Classic.

automarket.ro

Termeni de Cautare:

  • new panda lansare