Categories
Turism

Confort si relaxare la Ocna Sibiului – Vila Salzburg

Confort si relaxare la Ocna Sibiului – Vila Salzburg

07/05/2012

| comenteaza acest articol

Vila Salzburg se afla exact la intrarea in Orasul Ocna Sibiului, pe drumul judetean 106B, intrarea facandu-se pe prima intrare la dreapta, peste podet, vis a vis de fostul Peco.

Bucuresti – 290Km
Brasov – 153km
Timisoara – 250km
Cluj-Napoca – 163km 1123!~
Deva – 99km
Valcea – 93km
Pitesti – 155km
Sighisoara – 91km

EXTERIOR

Vila Salzburg este amplasata la intrarea in orasul Ocna Sibiului, aflat la 15km de orasul Sibiu si dispune de 8 camere cu pat dublu si baie proprie, living, bucatarie cu frigider pentru clienti, terasa descoperita si filigorie, parcare, curte si gradina.

INTERIOR
Elegant amenajat, livingul este un spatiu destinat relaxarii unde se poate servi de la bar o cafea, ceai, bauturi racoritoare cat si alcoolice. Aici se mai gasesc deasemenea o legatura gratuita la internet cat si informatii turistice, ziare sau reviste.

CAMERE
Toate cele 8 camere sunt luminoase si modern amenajate, dotate cu un pat dublu, baie proprie cu cabina de dus si apa calda, dulap, masa cu 2 scaune, televizor si uscator de par. Camerele aflate la primul nivel au fiecare balcon.

SALA MESE
Cu o capacitate de maxim 18 locuri, sala de mese este folosita in principal pentru servirea micului dejun dar poate fi folosita si pentru alte ocazii. Aici se gaseste si frigiderul destinat musafirilor. Accesul la bucatarie este interzis

Vezi si:  Blue Air lanseaza 3 rute noi interne

Rezervarile se pot face telefonic la numerele 0269.541.284 0745.363.475 sau pe mail la [email protected] Va asteptam cu drag sa petreceti cele mai minunate clipe alaturi de noi.
www.vilasalzburg.ro