Home Lifestyle Cele mai importante 3 motive pentru care sa nu iti transporti singur mobila
Lifestyle

Cele mai importante 3 motive pentru care sa nu iti transporti singur mobila

Mutarea dintr-o locatie in alta poate fi un proces destul de complex si foarte multe persoane aleg sa isi mute singure mobila, facand o foarte mare greseala. Professional Movers prezinta toate motivele pentru transportul mobilierului cu masina personala si cu ajutorul prietenilor nu este o idee buna, dar si avantajele pe care le ofera colaborarea cu o firma specializata in transportul mobilierului.

Colaborarea cu o firma de transport diminueaza riscurile in trafic

Firmele de transport mobilier au masinile necesare pentru a transporta mobila in mod corect. Acest lucru face ca aceste firme sa reprezinte cea mai buna solutie pentru toti cei care trebuie sa se mute. In momentul in care mobila este transportata cu masina proprie, prima problema va aparea atunci cand trebuie sa fie relocate piesele mari. Este foarte important ca piesele de mobilier de dimensiuni mari sa fie bine asigurate atunci cand sunt puse pe masini, astfel incat sa nu cada.

Este usor de imaginat ce s-ar intampla daca marginile unui pat ar cadea in mers, lovind alte masini sau chiar pietonii. Este vorba despre parti mari ale pieselor de mobilier, care pot pune in pericol viata celorlalti participanti la trafic, atunci cand nu sunt corect transportate. De asemenea, in momentul deplasarii tinand astfel de piese de mobilier deasupra masinii este posibil ca aerodinamica acesteia sa se modifice si masina sa se simta diferit in mers, un alt aspect de luat in calcul mai ales in cazul conducatorilor auto care nu au multa experienta.

Vezi si:  Cat de greu e sa aduci turisti in Romania? Specialisti: Nu exista zboruri catre Bucovina, nu existam in online si nu avem o strategie

O firma de transport mobila asigura si protectia mobilierului

In momentul in care mobila este transportata cu ajutorul prietenilor si cu vehiculele proprii, o alta problema tine de manipularea pieselor de mobilier sau a partilor componente ale acestora. Lucrand cu firma de transport mobila exista garantia ca fiecare element mutat va ajunge in siguranta si in stare intacta la destinatie.

Atunci cand mobila este manipulata de persoane fara experienta, apar si primele greseli care pot duce la deteriorarea completa a pieselor de mobilier. In special in cazul mobilierului din PAL sau, la polul opus, in cazul mobilierului realizat din materiale extrem de pretioase, este foarte posibil ca anumite urme sau semne sa nu mai poata fi reparate, caz in care mobila va trebui schimbata.

Proprietarul nu mai trebuie sa depuna efort

Firmele care asigura servicii de mutari mobilier sunt cele care ofera servicii complete, proprietarul nemaifiind nevoit sa care alaturi de prieteni si rude, mobila pe scari sau cu liftul pana la masina. Atunci cand este contactata o firma de mutari, o echipa se va prezenta in locatia indicata pentru a prelua toate obiectele, aceasta echipa fiind cea care se ocupa si de caratul mobilierului din casa si pana in masina.

Chiar daca la prima vedere pare simplu ca mai multe persoane sa coboare pe scari cu bucati din biblioteca sau cu alte componente mari, in teren situatia se va schimba dramatic, mai ales atunci cand traseul mobilei din casa si pana afara implica usi, curbe cu unghiuri stranse asa cum se intampla pe scari si chiar necesitatea de a trece prin locuri inguste, asa cum sunt holurile.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *