Home Companii 5 idei de cadouri pentru companii ca să își fidelizeze angajații
Companii

5 idei de cadouri pentru companii ca să își fidelizeze angajații

Fidelizarea angajaților este un proces de durată pe care companiile încep să îl ia tot mai în serios. Angajatul motivat, apreciat la locul său de muncă va lucra mult mai productiv, va fi mai creativ și va încerca din răsputeri să ajute compania pentru care lucrează. El știe deja că bunăstarea companiei se va răsfrânge și asupra vieții sale, de aceea, face tot ce poate, atât cât poate.

Today Advertising isi propune sa inoveze lumea promotionalelor, sa aduca un mod nou prin care sunt vandute produsele si tipuri uimitoare, inovatoare de campanii de marketing. Pentru a atinge obiectivele, echipa Today Advertising genereaza idei wow si construieste campanii care schimbe perceptia asupra produselor promotionale. Aceste idei aduc clienti si profit, recunoasterea pietei si parteneri de afaceri mai fideli.

Modalitățile prin care companiile încearcă să își fidelizeze angajații de obicei sunt cadourile, mai ales că vine perioada sărbătorilor de iarnă. Orice om se bucură atunci când primește un cadou, mai ales dacă a fost special ales pentru el și personalizat. Iată cele mai bune idei de cadou pentru companiile care vor să își fidelizeze angajații cu ajutorul unor obiecte personalizate:

  • Căciuli personalizate – iarna este un anotimp friguros chiar dacă zăpada lipsește. Angajații au nevoie de căciuli care să le protejeze urechile și capul. Atunci când primesc căciuli personalizate bucuria trece de latura utilului și ajunge în cea a esteticului. Bucuria primirii unei căciuli a rămas aceeași din copilărie. Este un lucru simplu, dar aduce o bucurie complexă.
  • Mănuși de iarnă personalizate – alături de căciulile de iarnă, mănușile de iarnă sunt la fel de utile și de îndrăgite de oameni de când erau copii. Rareori venea Moș Nicolae sau Moș Crăciun fără mănuși pufoase, blănoase de iarnă numai bune de purtat la joaca în zăpadă. Zilele erau lungi și nu conta că ne udam până la piele. Deși copilăria a trecut ca un marfar fără oprire prin gară, încă ne plac mănușile pentru că ne dau senzația de inocență, comfort și plăcut la atingere.
  • Căști audio personalizate – cu toții ne dorim să putem asculta muzica favorită oriunde ne-am afla. Ne place să luăm melodiile care ne bucură sufletul cu noi oriunde am merge. Timpul petrecut într-un mijloc de transport, fie el mai scurt sau mai lung, este plictisitor fără o metodă de distragere a atenției. Muzica ne relaxează și ne oferă acea stare de bine pe care o avem de exemplu când facem curățenie pe melodia preferată acasă. Pentru un sentiment de acasă oriunde, ia muzica preferată cu tine cu ajutorul căștilor audio primite cadou.
  • Ceainice personalizate – iubitorii de ceai știu că o cană de ceai bun se savurează, nu se bea pe repede înainte. Ceaiul bun se ține în ceainic până se face infuzia, apoi se toarnă în cești sau căni și se savurează încet pentru a-i simți mai mult aroma. Ce te poate încălzi mai bine într-o zi geroasă de iarnă decât o cană mare de ceai?
  • Raclete auto personalizate – dacă încă te deplasezi la locul de muncă în mașina ta, iarna care se apropie îți va da bătăi de cap. Frigul din timpul iernii și bruma care se așează pe mașină se vor transforma în curând în gheață pe parbriz. Aici racleta auto este fix obiectul de care ai nevoie. Bărbații apreciază de obicei cadourile utile în detrimentul celor estetice.
Vezi si:  Amazon amana Black Friday in Franta pana pe data de 4 decembrie

Cadourile personalizate sunt o modalitate ideală de a spune “mulțumesc pentru efortul depus”, iar angajații vor aprecia faptul că ai dorit să le oferi ceva care să li se potrivească.

Arata prietenilor!
Vezi cele mai noi stiri financiare si economice pe capitalul.ro. Ramai la curent cu evolutia banilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *