Să nu lăsăm PSD să bage toată România în dubă

Acţiunea disproporţionată a Jandarmeriei împotriva protestatarilor de la Topoloveni ne arată faptul că Liviu Dragnea şi Carmen Dan se pregătesc să instaureze dictatura şi vor să-i bage pe toţi românii care li se opun la dubă. Ceea ce s-a întâmplat în Argeş a respectat tiparul acţiunilor represive de care sunt în stare doar dictatorii ajunşi în stadiul final de paranoia şi care au pierdut total contactul cu realitatea.
Jandarmeria nu mai este o instituţie a statului român, ea fiind „privatizată” de Carmen Dan şi transformată în garda pretoriană a lui Liviu Dragnea. Acţiunea în forţă a Jandarmeriei este deopotrivă ilegală şi neconstituţională. Ilegală pentru că s-a stabilit deja că oamenii pot protesta, prin mai multe decizii ale instanţelor. Neconstituţională pentru că se încalcă dreptul constituţional la liberă întrunire şi liberă exprimare.
„PMP cere demisiile lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne şi a şefilor Jandarmeriei care au acţionat la ordinele politice venite dinspre PSD. Dragnea, Dan şi şefii instituţiei au făcut un lucru nepermis în vreo democraţie: au transformat jandarmii în minerii anilor 2018 – 2019. Fac un apel către toţi jandarmii de bună-credinţă din România, care au jurat să apere ţara şi pe cetăţenii săi, să nu mai dea curs ordinelor şefilor lor inconştienţi care s-au pus în slujba lui Liviu Dragnea”, a declarat preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac.
    Având în vedere agresivitatea ieşită din comun a instituţiilor subordonate politic PSD, devine mai importantă ca niciodată prezenţa masivă a românilor la alegerile europarlamentare din 26 mai şi la referendumul convocat de Preşedintele României. Cetăţenii acestei ţări, care gândesc şi simt româneşte, au oportunitatea de a readuce, de o manieră democratică, România pe drumul său firesc, trimiţând la groapa de gunoi a istoriei PSD.
„Dragnea şi Carmen Dan nu vor fi etern la putere. Dacă românii sunt solidari şi se prezintă în număr mare la vot pe 26 mai, vom evita situaţia în care Dragnea şi ai săi vor mai putea da ordin să ne bage pe toţi în dubă”, a concluzionat preşedintele Eugen Tomac.

Citeste tot comunicatul de presa

Articole pe aceiasi tema

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *