Cu GetPONY, primul serviciu de carsharing din România, opririle la București Mall devin mai simple!

PONY Car Sharing, primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România, anunță un nou parteneriat cu București Mall!
București Mall este primul centru comercial ce validează necesitatea carsharingului într-o capitală atât de aglomerată, asigurând 4 locuri de parcare gratuite destinate serviciului de car sharing GetPONY. Fie că ajungi sau pleci de la cumpărături, dacă ești la volanul unui PONY ai parcarea asigurată.
Mai mult, poți testa gratuit serviciul, dacă nu ai experimentat acest tip de mobilitate până acum. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Infocenter-ul din interiorul mallului, să iei voucherul cu 20 de unități gratuite și să îți creezi cont. Apoi, drumurile tale spre cumpărături vor deveni mai simple. La fel ca drumurile spre birou, întâlnire, aeroport sau petrecere.
Carsharing-ul este un model de transport popular în marile orașe ale lumii, ce presupune împărțirea unei flote de mașini cu mai mulți utilizatori. Altfel spus, te poți bucura de toate beneficiile unei mașini personale, fără să îți faci griji legate de combustibil, asigurări, revizii, taxe sau parcare. Plătești doar cât conduci, totul e inclus.
Serviciul operează în București și Cluj printr-o flotă de peste 100 de mașini, inclusiv electrice. Utilizatorul descarcă aplicația, își creează cont gratuit, încarcă informațiile necesare și poate porni la drum în mai puțin de 24h de la înregistrare. Pentru a începe o cursă, cauți cea mai apropiată mașină PONY pe harta din app. Utilizarea răspândită a serviciului de carsharing în țară ar reduce traficul cu până la 25%. Pe termen lung, acest procent conduce la reducerea poluării, șosele mai aerisite și, per total, mai puține griji pentru utilizatori.
Tarifele pornesc de la 1,20/min și variază în funcție de tipul mașinii. Dacă mașina merge cu sub 15 km/h sau staționează, tariful scade la jumătate. Acest tip de tarif dinamic este unic pe piața carsharingului. Recent, PONY Car Sharing a lansat și o serie de 4 abonamente, ce asigură discounturi în funcție de frecvența utilizării serviciului.
Ne bucurăm că București Mall susține mobilitatea urbană, fiind primul centru comercial care a răspuns pozitiv la această colaborare. Considerăm că prin integrarea carsharingului în diverse alte zone de activitate, PONY face un pas uriaș pentru România, către un oraș mai puțin poluat și aglomerat. Sperăm ca și alte companii să ne urmeze, pentru că împreună putem crește calitatea vieții locuitorilor orașelor. – Diana Oțelea, CFO Pony Car Sharing
 

Citeste tot comunicatul de presa

Articole pe aceiasi tema

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *