A 17-a ediție a REALTY Forum are loc pe 3 mai

Cea de-a 17-a ediţie a REALTY Forum va avea loc pe data de 3 mai, la Hotelul Sheraton Bucharest, în Sala Platinum. Încă de la prima ediție, evenimentul a devenit vocea sectorului de real estate din România, înregistrând peste 3,000 de participanți, 150 de ore de discuții și analize susținute de aproape 200 de vorbitori cu experiență.

„REALTY Forum, organizat de Business Review, a crescut alături de sectorul imobiliar din România și a devenit un reper în industrie. Conferința aduce laolaltă dezvoltatori, investitori și consultanți care vor discuta și vor afla dacă succesul poate fi obținut în continuare, pe măsură ce piața se dezvoltă inclusiv pe baza rezultatelor pozitive înregistrate în ultimii ani”, au afirmat organizatorii conferinţei.

Conform acestora, Bucureștiul se află deja în competiție cu alte capitale din regiune și numeroase orașe din România sunt tot mai prezente pe harta investitorilor din imobiliare. Prin urmare, în acest an, REALTY Forum nu se va axa doar pe piețele de birouri, rezidențial, comercial și industrial din București, ci și pe cele din orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Brașov pentru a înțelege de ce aceste orașe prezintă interes pentru investitori și ce înseamnă această evoluție pentru întreaga industrie.

REALTY Forum oferă contextul ideal pentru discuții privind oportunitățile de afaceri și provocările industriei. Agenda evenimentului include:

  • O sesiune introductivă dedicată noilor investiții semnificative în sectorul imobiliar
  • O sesiune care evidențiază impactul migrației interne a specialiștilor în România
  • Un panel interactiv despre noutățile relevante din sectorul imobiliar din Capitală și marile orașe din țară
  • O dezbatere privind modul în care proiectele imobiliare contribuie la dezvoltarea comunităților
  • Sesiuni de networking

Ediția din acest an va aborda în mod deosebit contribuția sectorului imobiliar la dezvoltarea comunităților și contextul legat de Capitală versus orașele secundare, noua zonă de competiție intensă pentru real estate-ul din România.

Speakerii vor aborda evoluția din toate segmentele de piață: birouri, rezidențial, industrial și logistică.

Cititorii revistei Jurnalul de Afaceri interesați să participe la REALTY Forum beneficiază de un discount personalizat de 15 % la achiziționarea biletelor. Vă rugăm ca la înregistrarea la eveniment să inserați textul JurnaluldeAfaceri18 în caseta „Discount code” din formularul online de înregistrare.

 

 

Citeste tot articolul

Articole pe aceiasi tema

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *